Special

De gamereleases van februari

For Honor, NiOh, en meer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Het is februari! Aan het begin van de maand zetten wij de de grootste games die gaan uitkomen op een rijtje.

2 februari

Fire Emblem: Heroes - iOS en Android

Nintendo's smartphonegame bevat tactische turn-based gevechten met personages uit voorgaande Fire Emblem-games. Deze personages moeten opgeroepen worden met Orbs, die tijdens het spelen verdiend kunnen worden. Spelers kunnen deze Orbs ook door middel van microtransacties aanschaffen. De game wordt verder volledig free-to-play.

3 februari

Poochy & Yoshi's Woolly World - Nintendo 3DS

Deze Yoshi-game kwam eerder al uit op Wii U. De game bevat nieuwe levels die om Poochy, het hondje in de game, draaien. Spelers moeten daarin Poochy Pups vinden. Ook komt er een amiibo van Poochy.

7 februari

WWE 2K17 - Pc

Dit nieuwe deel in de WWE-franchise verscheen vorig jaar al op andere platforms, maar komt nu naar pc. Deze versie bevat alle dlc van de console-versies. Liefhebbers kunnen in WWE 2K17 aan de slag met een groot aantal worstelaars uit WWE en Superstars en Legends uit NXT.

8 februari

Nioh - PlayStation 4

In Nioh kruipen spelers in de huid van William, een doorgewinterde zwaardvechter die dankzij zijn vaardigheden moet overleven in de door demonen bezette land van Nioh. De game is ontwikkeld door Team Ninja en is qua gameplay hevig geïnspireerd door de Dark Souls-serie.

Nioh

14 februari

For Honor - Pc, Xbox One en PlayStation 4

In For Honor moeten spelers als viking, ridder of samurai vechten tegen hordes vijanden. De hack-and-slashgame heeft een campaign-modus die zowel solo als in splitscreen of online cöop met twee spelers gespeeld kan worden. De verhaalmodus gaat dieper in op de drie facties en de oorzaak achter de oorlog.

Sniper Elite 4 -Pc, Xbox One en PlayStation 4

Met Sniper Elite 4 reizen spelers af naar verschillende Italiaanse landschappen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De schietgame met grote open levels heeft een campagne die met twee spelers kan worden voltooid. Hiernaast zijn ook aparte multiplayer-modi beschikbaar.

21 februari

Halo Wars 2 - Pc en Xbox One

De tweede real time strategy-game gebaseerd op de Halo-franchise. Net als in de eerste Halo Wars kunnen spelers strijden met de United Nations Space Command en de buitenaardse Covenant. Nieuw in Halo Wars 2 is de Blitz-modus. Met decks van kaarten kunnen spelers in deze modus units inzetten om de tegenstander te overmeesteren.

Night in the Woods - Pc, Mac, Linux en PlayStation 4

In Night in the Woods besturen spelers een kat genaamd Mae, wie terugkeert naar haar geboorteplaats waar niet alles in orde is. In het spel moeten spelers rennen, springen en onder andere gebruikmaken van astrale projectie.

Psychonauts in the Rhombus of Ruin - PlayStation 4 (PlayStation VR)

De game speelt zich meteen na de gebeurtenissen uit de cultgame Psychonauts af. In een vliegtuig zit hoofdpersonage Raz die met zijn telekinetische krachten de omgeving kan beïnvloeden en zo puzzels op kan lossen. Hij komt gevangen te zitten in de Rhombus of Ruin, een psychedelische versie van de Bermudadriehoek.

For Honor
For Honor
Halo Wars 2
Halo Wars 2

23 februari

Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past-dlc - Pc, PlayStation 4 en Xbox One

A Criminal Past speelt zich af voor het begin van Mankind Divided en vertelt het verhaal van de eerste missie van Adam Jensen voor de speciale eenheid TF29. De officiële omschrijving geeft meer achtergrondinformatie over de dlc: "Jensen wordt overgezet naar een streng beveiligde gevangenis voor 'augmented' criminelen. Zijn missie: het vinden en terugbrengen van gevoelige informatie van een undercover agent die is verdwenen."

24 februari

Lego Worlds - Pc, Xbox One en PlayStation 4

Deze Lego-game is al enige tijd beschikbaar via Steam Early Access en bevat een open wereld waarin spelers personages, voertuigen, gebouwen en voorwerpen kunnen maken met Lego. Tevens bevat de game een coöperatieve multiplayermodus waarin twee spelers samen en tegen elkaar kunnen spelen.

28 februari

Torment: Tides of Numenera - Pc, Mac, Linux, Xbox One en PlayStation 4

Torment: Tides of Numenera is een isometrische rpg die zich een miljard jaar in toekomst afspeelt. De game is het spirituele vervolg op het in 1999 verschenen Planescape: Torment en werd binnen zes uur gefinancierd via Kickstarter.

Lego Worlds
Lego Worlds
Torment: Tides of Numenera

Zit jij nog op een game te wachten die er niet tussen staat? Zet hem in de comments! Houd Gamer.nl in de gaten voor nieuws, previews en reviews van de grootste titels deze maand.

Dit artikel delen:

Lees meer

Diluvion 'Titanfall heeft nog steeds potentie ondanks tegenvallende verkopen'
6

Reacties op: De gamereleases van februari

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  kleinekoosjer

  • 1 februari 2017 17:51
  Toch wel een klein beetje benieuwd hoe Lego World zich laat spelen met een controller.. wordt pielen denk.. Iemand al ervaring met de game? Nostalgie zonder dat je kamer een tyfuszooi wordt.. of mwehhh.. ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Vosjuh

  • 1 februari 2017 18:56
  Is het mogelijk dat jullie van gamer.nl de release lijst een keer op platform kunnen maken dus b.v. maart releases PC console and mobile ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MaTriX

  • 1 februari 2017 20:44
  Nioh sowieso en heel misschien For Honor.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • rohirrimdwarf

  • 1 februari 2017 21:20
  Helaas. Er zit niets voor mij bij in februari

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Tho

  • 1 februari 2017 23:12
  Ik heb nog een gametip voor de 2D Metroid liefhebbers. Ik vermaak mij nu al dagen met AM2R (Another Metroid 2 Remake). Een fan remake van de gameboy klassieker te spelen met controller op de PC (gratis, gewoon even Googlen). Zeer goed gemaakt en speelt minstens zo goed als de oude. Het verbaasd mijn dat Gamer.nl hier nog geen aandacht aan heeft besteed maar dat kan komen omdat het niet een officieel Nintendo product is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MelvinChowder

  • 2 februari 2017 08:55
  Mijn voorkeur gaat uit naar For Honor. Rest lijkt me niet zo erg interessant.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.