Special
World of Warcraft: Battle for Azeroth

Brandende vragen over World of Warcaft: Battle for Azeroth? We vragen het voor je aan Blizzard!

Win een gesigneerde Collector's Edition van de uitbreiding

Geschreven door Lucas May op
Vanaf volgende week kunnen WoW-spelers eindelijk gaan genieten van Battle for Azeroth. Heb jij brandende vragen over de uitbreiding? Stuur ze dan in en met een beetje geluk worden ze door Blizzard zelf beantwoord!

Aanstaande vrijdag hebben we een afspraak staan met twee ontwikkelaars van Blizzard om lekker te kletsen over World of Warcraft: Battle for Azeroth en het jullie krijgen de kans om mee te doen!

Via onderstaand formulier kan je vragen insturen over de aankomende uitbreiding. De Blizzard-ontwikkelaars die we spreken weten vooral veel over de cutscenes en level design, maar ook algemene vragen over de mmorpg kunnen we aan de twee heren stellen. De beste vraag wordt tevens beloond met een gesigneerde Collectors Edition van Battle for Azeroth, dus denk goed na over de vraag die je instuurt!

Uiteraard plaatsen we een transcript van de vragen en antwoorden op een later moment op de website. Houd er rekening mee dat we niet elke vraag kunnen stellen die we ontvangen. Je kan tot en met aanstaande donderdag je vragen insturen.

In Battle for Azeroth kunnen spelers nieuwe gebieden ontdekken met de continenten Kul Tiras en Zandalar, samen met een aantal nieuwe eilanden. De levelcap wordt verhoogd naar 120 en nieuwe dungeons en raids worden beschikbaar gesteld. Volgens de ontwikkelaars is het 'de meest ambitieuze update voor de game in tijden', mede dankzij een nieuwe mogelijkheid genaamd Island Expeditions. Drie spelers kunnen hiermee coöperatief opdrachten uitvoeren op een eiland terwijl er wordt gestreden tegen drie computergestuurde of echte spelers.

Tevens worden nieuwe Allied Races geïntroduceerd: Nightborne, Highmountain Tauren en Zandalari Trolls voor de Horde en Void Elves, Lightforged Draenei en Dark Iron Dwarves voor de Alliance. Deze nieuwe Allied Races kunnen worden ontgrendeld om zelf mee te spelen, hoewel personages dan beginnen op level 20.

Dit artikel delen:

Lees meer

PUBG lanceert website om problemen in game op te lossen Operation Grim Sky-update voegt twee nieuwe Operators toe aan Rainbow Six Siege
0

Reacties op: Brandende vragen over World of Warcaft: Battle for Azeroth? We vragen het voor je aan Blizzard!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.