Fantastisch bedrag opgehaald met de Grote Sinterklaas Stream voor KiKa | Gamer.nl

Fantastisch bedrag opgehaald met de Grote Sinterklaas Stream voor KiKa | Gamer.nl

Afgelopen vrijdag hebben we maar liefst 1160,23 euro opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervij met onze Grote Sinterklaas Stream en daarom zijn we verdraaid trots op onszelf, maar vooral dankbaar voor jullie gulle giften. We gaan ervoor zorgen dat het bedrag zo snel mogelijk bij KiKa terecht komt!

De heerlijk chaotische stream, in samenwerking met onze collegasites PU.nl en InsideGamer, trok veel kijkers. Op een gegeven moment schoten we zelfs de 1000 kijkers voorbij. En alle bezoekers waren goed voor 197 donaties! We hebben natuurlijk ontzettend veel gelachen dankzij jullie flauwe moppen en heerlijke Sinterklaasliedjes.

We hadden dit natuurlijk ook niet zonder de hulp van enkele redacteuren kunnen doen. Onze dank is dan ook groot aan alle gasten die langs zijn gekomen om te helpen: onze eigenzinnige Sint Ward Geene, Simon Zijlemans, Florian Houtkamp, Thijs de Bondt, Floris de Bijl, Jacco Peek en anderen.

We zijn blij dat we onze sites en communities hebben kunnen inzetten voor een goed doel en hopen dat volgend jaar zeker weer te doen!

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou