Special
Sinterklaas

Fantastisch bedrag opgehaald met de Grote Sinterklaas Stream voor KiKa

Dank voor alle donaties!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Afgelopen vrijdag hebben we maar liefst 1160,23 euro opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervij met onze Grote Sinterklaas Stream en daarom zijn we verdraaid trots op onszelf, maar vooral dankbaar voor jullie gulle giften. We gaan ervoor zorgen dat het bedrag zo snel mogelijk bij KiKa terecht komt!

De heerlijk chaotische stream, in samenwerking met onze collegasites PU.nl en InsideGamer, trok veel kijkers. Op een gegeven moment schoten we zelfs de 1000 kijkers voorbij. En alle bezoekers waren goed voor 197 donaties! We hebben natuurlijk ontzettend veel gelachen dankzij jullie flauwe moppen en heerlijke Sinterklaasliedjes.

We hadden dit natuurlijk ook niet zonder de hulp van enkele redacteuren kunnen doen. Onze dank is dan ook groot aan alle gasten die langs zijn gekomen om te helpen: onze eigenzinnige Sint Ward Geene, Simon Zijlemans, Florian Houtkamp, Thijs de Bondt, Floris de Bijl, Jacco Peek en anderen.

We zijn blij dat we onze sites en communities hebben kunnen inzetten voor een goed doel en hopen dat volgend jaar zeker weer te doen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Sparen voor gratis games en kortingen met Pabbl Details over bèta voor Monster Hunter World
3

Reacties op: Fantastisch bedrag opgehaald met de Grote Sinterklaas Stream voor KiKa

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • darkmanwls

  • 4 december 2017 17:35
  Doe het volgend jaar dan of 's avonds of in het weekend. Dan kunnen er veel meer mensen kijken en is de opbrengst vast ook hoger.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • woutzorz

  • 4 december 2017 17:42
  Goed om te lezen! Mooi bedrag

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • MaTriX

  • 5 december 2017 03:05
  Toch een mooi bedrag 1160,23 euro

  Grootste gedeelte daarvan gaat naar het salaris van de algemeen directeur die een inkomen heeft van 166.615 euro (2016) en de Financieel directeur met een inkomen van 151.897 euro, maar goed een stichting moet natuurlijk een bestaansrecht hebben over de rugjes van talloze kinderen…….. zou me kapot schamen als ik daar directeur van moest zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.