"In a galaxy far far away......" nou jah zo ver weg ook weer niet. In de nabije toekomst ergens net buiten de atmosfeer van onze planeet zijn vijf vage wezentjes op weg van god weet waar naar.... god weet waar. De bestuurder van de UFO waar onze wezentjes inzitten, is Candy, een van de 5 vage en uit proportie getrokken buitenaardse wezentjes. Deze paarse uiterst melige alien heeft geen kaas gegeten van het besturen van de schotel met varkenssnuit en het viertal crashed al snel neer op aarde en erger nog..... Noord-Amerika.

Volgens Candy zal het repareren van het voertuig enkele minuten duren en hij stelt voor in het leeg staande huis waarnaast ze zijn gecrashed, onderdak te zoeken totdat ze klaar zijn met de reparatie van het scheepje.

Enkele jaren later!

We schrijven een droge woestijn in area 52. Ergens in dit rare gebied staat een bad met een soort piranha haaien. Hierin vaart een onderzeeer met onze Evil Bad Guy : Dr. Sakarine. Deze kleine weirdo heeft als hobby het verzamelen van Aliens en heeft Bolok, een assasin op pad gestuurd om Etno, Stereo, Gorgious, Candy, Bud en hun schip gevangen te nemen. Aan jou om er voor te zorgen dat zijn snode plannen mislukken.