Al enige maanden zitten de meeste RTS fans te wachten op een spel wat in Duitsland alle enige tijd te verkrijgen is en daar zeer hoge ogen heeft gegooid. Earth 2150, het vervolg op het zwakke Earth 2140.

Voor dit vervolg werden alle registers open getrokken. Een fantastische 3D engine werd gecombineerd met een sublieme gameplay, en dat zorgde in Duitsland voor een enorme hype rond het spel. En in de rest van de wereld, want iedereen zag de screenshots van de Duitse versie verschijnen op het internet.

In plaats van het spel alleen maar dom te vertalen voordat de rest van de wereld het spel mocht aanschouwen besloten de makers voordat ze het uit zouden brengen in het engels het hele spel te updaten. De meeste bugs (er zaten er nogal veel in de originele versie ) werden eruit gehaald, de AI werd opgepoetst en de graphics zijn (nog ) mooier gemaakt.

De vraag is alleen of dat allemaal genoeg is geweest aangezien spellen zoals Dark Reign 2 en Ground Control ook al op de markt zijn of zeer binnenkort uitkomen.

Je kan het allemaal lezen in deze review.

Systeemeisen

Windows 95B or higher; Windows 98

DirectX 7.0a

Pentium II 233 Mhz or higher

32 MB RAM (64 Recommended)

Windows Media Player 6.4

450 MB Hard Disk space

4MB RAM Video Accelerator with Direct 3D, OpenGL or Glide drivers

4x CD ROM or faster

Reviews systeem

PIII-500

192 Intern

32 TNT2

8X DVD