Na het Ambience debacle krijg ik alleen maar rillingen als ik hoor dat er een LAN met meer dan 1000 man wordt georganiseerd. Zo ook met Drome. Krijgen we weer te maken met bekende problemen zoals stroomuitval, een netwerk wat geen netwerk is en andere bloeddrukverhogende zaken? Het was aan de mensen van Drome om alle twijfel weg te nemen bij het gepeupel.

De gasten achter Drome zijn gestoort, dat weet ik zeker. Kijk bijvoorbeeld op de foto's van hun webcam tijdens het opbouwen! Ze hadden het leek het drukker met het showen van de inhoud van hun broek dan het bouwen van een LAN!

Gelukkig kennen velen de reputatie van de Drome LAN's, dus maakte ik me absoluut geen zorgen over wat komen ging.

Terwijl de webcam van Drome steeds meer begon te lijken op een mannelijke gay-pr0n cam, besloot ik op de kaart te kijken waar Hengelo ook alweer lag. Tot mijn schrik herrinert de kaart me eraan dat Hengelo bijna in Duitsland ligt. Dass ist nicht zupah geil klasse!

Na mijn reisgenootjes opgehaald te hebben vertrokken we vol goede moed richting Hengelo.

In de auto vroeg ik me nog af hoe Drome alles geregeld zou hebben. Drome zou zelf de meeste stuff regelen. Van het netwerk tot de compo's toe. Verder zou er een 100mbit netwerk actief zijn én internet. Deze zou verdeeld worden over een record aantal bezoekers, namelijk 1400 stuks.

Een natte droom die werkelijkheid wordt?