Beste Gamer.nl-bezoekers, ik kom me even voorstellen. Ik ben de nieuwe hoofdredacteur van deze prachtige gamesite. Ik ben 26 jaren jong en aan de Rijksuniversiteit van Groningen afgestudeerd als Communicatie- en Informatiewetenschapper. Ik game al sinds ik op mijn zesde een Commodore 64 kreeg. Vervolgens ben ik doorgegaan op de Amiga 500 waarop ik vooral veel Monkey Island heb gespeeld.

Later ben ik ook flink verslingerd geraakt aan de PC en de allereerste PlayStation met games als Duke Nukem 3D en Tomb Raider. Na lange tijd op de PC niets anders te hebben gespeeld dan Counter-Strike heb ik op een gegeven moment ook een GameCube gekocht (The Windwaker) en later een PlayStation 2 (Shadow of the Colossus). Inmiddels ben ik de eigenaar van een Xbox 360 en PlayStation 3 en daar geniet ik vooral van de shooters. Gears of War, Call of Duty 4, Resistance, Half-Life 2, The Darkness, allemaal games waar ik echt gek op ben. Ik kijk ook heel erg uit naar LittleBigPlanet en Heavy Rain, omdat ik originele concepten altijd zeer waardeer. 

Misschien dat je me al kent als een van de gezichten bij InsideGamer.nl. Ja, mijn vorige werkgever is de grootste concurrent van Gamer.nl, maar dat is wat mij betreft geen probleem. Die tijd ligt achter me, en ik ga er alles aan doen om Gamer.nl samen met de crew nog beter te maken. En dat betekent niet dat Gamer en InsideGamer gaan fuseren. En ook niet dat ik de 'InsideGamer-formule' ga kopiëren. Gamer en InsideGamer zijn twee compleet verschillende sites met verschillende doelgroepen en verschillende kwaliteiten, en dat wil ik zo houden.

De kwaliteiten van Gamer gaan we verder uitbouwen en andere gebieden krijgen extra aandacht. Ik en de crew zullen in ieder geval ons uiterste best doen om van Gamer.nl de beste site te maken die jullie je kunnen wensen.