Om maar eens orgineel te beginnen : Welkom op de nieuwe Gamers.NL! Na een creatieve sessie van een aantal weken (en veel koffie dus zijn we er eindelijk uit geraakt en hebben we deze nieuwe scripts en vormgeving voor je in elkaar gezet. Zowel onze coders als grafische jongens zijn flink aan de slag gegaan en hebben direct wat onhandigheden uit het oude design weggewerkt.

PS en dit vroeg natuurlijk ook direct om een nieuwe Poll

Na 8 maanden op deze aardkloot rond te hangen is Gamers tot een serieuze gamesite uitgegroeid. Dat dit

niet vanzelf gaat moge duidelijk zijn. Daarom wou ik hierbij de admins en posters bedanken voor hun fantastische kritiek bij het herontwerpen van de site en de gehele Gamepointcrew (met name de coders Outsider, Ash, Alch en Grum) voor hun toffe codingskillz

In de loop van de komende tijd zullen we wat oude onderdelen van de site weer opnieuw online brengen (en dan natuurlijk ook in een nieuw jasje). Aan en opmerkingen aan het huidige design worden natuurlijk op prijs gesteld zodat we weer verbeteringen aan kunnen brengen.

Check ook ons nieuwe Forum. Van het UBB zijn we nu overgestapt op VBulletin, een PHP4variant op het UBB. Dit nieuwe forum is niet alleen een stuk sneller maar heeft ook allerlei nieuwe features in huis. Om deze te bekijken, kan je hier klikken.

Kortom: de komende tijd zullen er allerlei dingen worden fijngestemd en de puntjes op de I worden gezet. Aanmerkingen zijn welkom op ons forum en zullen zeker worden behandeld tijdens het finetunen van het geheel.

Het Gamers-team wenst je veel plezier op de nieuwe site.