Al tijden geleden heb ik mijn GameCube gereserveerd. Het was volgens mij ergens in februari dat ik de lokale spellenboer binnenstapte om eens zwart op wit te laten zetten dat ik op 3 mei een GameCube wil hebben.

Als ik het nu bekijk, had ik dat misschien toch beter niet kunnen doen. Als ik de verschillende gameformums lees, zie ik allemaal reacties van blije mensen, die vandaag -of erger, gister- hun GameCube hebben opgehaald en nu al naar hartelust zitten te Monkeyballen, te Luigi-en en te Wave Racen.

Omdat ik toch al de behoefte had om te gaan spelen op de spelkubus, pakte ik vandaag mijn fiets, pompte mijn band nog even op en zette ik koers naar de gameshop. Eenmaal daar aangekomen zeurde ik nog wat, maar het bleek allemaal tevergeefs. Morgen, morgen krijg ik hem dan wel, en dan echt. Het enige wat me wel lukte, was een dealtje sluiten. Ik kreeg gratis het allereerste nummer van het Nintendo-blad N3, en ik mag morgen een uur voor de officiele openingstijd al langskomen, en dan krijg ik een gratis kop koffie. Heb ik toch nog winst gehaald uit de dag van vandaag