Redactiepost
Mario Kart 8 Deluxe

Versla ons in de Time Trials-mode van Mario Kart 8 Deluxe

Makkelijk wordt het in ieder geval niet

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Sinds de release van Mario Kart 8 Deluxe spelen we dagelijks wel een potje Mario Kart. Wij dagen jullie uit om je beste tijd neer te zetten en ons te verslaan!

Update 2: We hebben een winnaar! Het leek erop dat Hakan de allereerste kampioen van onze wekelijks Time Trials Challenge zou worden, maar tot onze verbazing hebben maar liefst drie spelers hun tijden verbeterd. Lupé van Power Unlimited heeft het voor elkaar gekregen om een tijd van 1:44:121 neer te zetten. Daarmee is hij de onbetwiste winnaar van deze week. Hakan staat nog steeds in de top vijf met een vierde positie. Ruben en Stan wisten hun tijden ook te verbeteren, terwijl Martin volledig weggespeeld is. Volgende week is er weer een nieuwe Time Trials Challenge en wie weet hebben we dan ook een nieuwe winnaar.

Update: Inmiddels hebben we al een aantal inzendingen binnengekregen en de nummer 1 van de redactie, Lucas May, heeft zijn positie helaas moeten afstaan. Hakan is de nieuwe nummer 1 met een tijd van maar liefst 1:45:963 en lijkt de onbetwiste kampioen van deze week te gaan worden. Stan, Jurjen, Ruben en Brian hebben een plekje op het scorebord weten te bemachtigen en daarmee is Martin Verschoor nog verder teruggezakt naar de achtste positie. Wie weet krabbelt hij morgen nog terug, maar hij zou zomaar eens zijn positie op het scorebord kunnen verliezen. Denk jij Hakan te kunnen verslaan? Stuur dan een mailtje met je beste tijd en een screenshot mee als bewijs naar redactie@gamer.nl.

Oorspronkelijk bericht: In de weekvlog van Power Unlimited heb je het misschien al voorbij zien komen, maar op de redactie gaat er geen dag voorbij zonder dat er iemand wordt uitgedaagd voor een potje Mario Kart. Sinds vandaag dagen we elkaar ook uit om de beste tijd neer te zetten op een track om aan het eind van de week te beslissen wie de beste Mario Kart-speler van de redactie is.

Nu dagen wij jullie uit. Wij willen graag weten hoe goed de community is in Mario Kart 8 Deluxe en Time Trials zijn daar natuurlijk geknipt voor. Wij kiezen wekelijks een track en proberen onze beste tijd neer te zetten. Zodra deze bekend zijn is het aan jullie om deze tijd te verbeteren. Heb je een goede tijd neergezet? Dan kom je bij ons op het bord!

Momenteel staat Gamer.nl-hoofdredacteur Lucas May nipt bovenaan met Power Unlimited-redacteur Lupé op een tweede plaats. InsideGamer.nl-hoofdredacteur Martin Verschoor trekt helaas aan het kortste eind met een derde plek.

1. Lucas - 1:48:135

2. Lupe - 1:48:212

3. Martin - 1:51:817

De eerste uitdaging speelt zich af op het eerste circuit in het spel: Mario Kart Stadium. Je mag zelf bepalen welk personage en welke kart, wielen en glider je kiest. De Time Trial speel je op 150cc.

Als je onze tijden denkt te kunnen verbeteren, stuur dan een mailtje met een afbeelding (geen Photoshops!) als bewijs dat je ons hebt verslagen naar redactie@gamer.nl. Elke week is er weer een nieuwe track, nieuwe tijden om te verbeteren en misschien wel een nieuwe nummer 1.

1. Lucas

2. Lupé

3. Martin

Dit artikel delen:

Lees meer

Zombie-shooter Arizona Sunshine komt naar PlayStation VR 'Overwatch krijgt Game of the Year-editie en anniversary event'
3

Reacties op: Versla ons in de Time Trials-mode van Mario Kart 8 Deluxe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • -Lukic-

  • 9 mei 2017 23:19
  Het zijn al best scherpe tijden die jullie hebben neergezet. Heb net even wat geprobeerd en kwam uit op 1.50. Zal van de week met een andere setup nog even van serieuze pogingen doen. :-)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  El Ninjo

  • 10 mei 2017 10:52
  Stuur mij even een exemplaar van MK8 Deluxe Gamer.nl, dan neem ik het tegen jullie op.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • -Lukic-

  • 12 mei 2017 18:42
  Dat is serieus snel die 1e tijd. Maar WR is zefs nog paar seconden sneller op deze baan inmiddels. Ik snap persoonlijk niet hoe het kan. Ik zie ze op Youtube over gras afsnijden na een driftboost zonder paddestoeltje en dat lukt mij dus echt niet. Ook het zogenaamde slowdriften lukt me niet terwijl dit nog wel zou moeten kunnen in MK8DX. Misschien heeft het er mee te maken dat ik de joycon gebruik ipv de procontroller?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.