E3-keer-per-dag

Iedere beursdag, dinsdag 10 tot en met donderdag 12 juni, geven we drie keer per dag een toffe prijs weg. We beginnen om 9:00 uur met de eerste prijs, vervolgens om 12:00 uur de tweede en om 16:00 uur de laatste prijs van de dag. Je hebt steeds een uur om mee te doen, zorg dus dat je op tijd bent!

 

E3-keer-per-dag

Prijzen

We hebben een mooie prijzenpot samengesteld met daarin meer dan 18 prijzen: heel veel gaming hardware van merken als Razer, Steelseries, Turtle Beach en Mad Catz, games van Blizzard en goodies van Ubisoft. Er zit genoeg leuks tussen en je kunt gewoon voor elke prijsvraag opnieuw inschrijven. Om het eerlijk te houden is er wel een limiet van één prijs per bezoeker.

Nog meer prijzen

Op zustersite InsideGamer.nl doen we precies hetzelfde maar dan met andere prijzen! Wil je dus nog meer kans maken of één van de toffe goodies die klaar hebben liggen zorg dan dat je na je deelname hier op Gamer.nl ook even doorklikt naar InsideGamer.nl.

15 Jaar Gamer.nl slippers

Speciale Gamer.nl prijs

Speciaal voor Gamer.nl bezoekers hebben nog een leuke extra prijs in petto. Elke winnaar krijgt naast de gewonnen prijs ook een paar exclusieve “15 jaar Gamer.nl” slippers thuisgestuurd. Ideaal om in stijl zomer te vieren. En om koele voeten te houden tijdens het gamen natuurlijk.