Redactiepost

Technische update: Sneller, betere search en meer

Vlak voor E3

Geschreven door Michel Musters op
Zo vlak voor E3 leek het ons een goed idee de website van een technische update te voorzien. Onze mannen van de techniek zijn de afgelopen weken en zelfs dit weekend druk in de weer geweest om de nieuwe versie van de Gamer.nl-bèta online te krijgen en die heb je nu dan ook voor je.

Laten we voorop stellen dat de website nu als het goed is nog sneller en stabieler is. Met elke update proberen we dat mogelijk te maken en als het goed is zou (bijna) niemand van jullie nu nog grote problemen moeten hebben bij het bezoeken van Gamer.nl. Is dat wel het geval, dan horen we dat natuurlijk graag!

We hebben de zoekfunctie een stuk uitgebreider gemaakt. Tik bovenin de zoekbalk een woord, term of game in en je krijgt een hele pagina met alle gerelateerde onderwerpen, die je ook nog eens kunt sorteren op datum, relevantie en soort artikel. Een veel gehoorde klacht sinds de lancering van de nieuwe Gamer.nl was dat de zoekfunctie er op achteruit was gegaan en hopelijk maakt dit weer veel goed.

De notifications werken eindelijk. Ben je ingelogd op Gamer.nl, dan krijg je bijvoorbeeld notifications wanneer iemand een reactie op jouw reactie achterlaat. Die notificatie zie je in het ballonnetje rechtsboven bij je gebruikersnaam. Je kunt deze notificaties nu ook aanklikken, zodat je meteen naar de juiste pagina wordt gebracht.

Belangrijk voor E3: we kunnen nu ook Twitch-streams plaatsen die goed werken. Een enkeling meldt problemen bij het bekijken van een Twitch stream op Gamer.nl. Dat ligt aan het gebrek van https-ondersteuning van Twitch, iets waar we nog een oplossing voor zoeken. Voor de zekerheid zetten we bij elke Twitch-stream tijdens E3 ook een directe link naar de stream, zodat je zeker weet dat je geen persconferentie hoeft te missen.

Verdere ‘kleine’ aanpassingen zijn vooral ter gemak van de Gamer.nl-redactieleden, zodat ze nog beter en sneller te werk kunnen gaan. Ook kunnen we nu onder andere gemakkelijk Instagram- en Twitter-feeds embedden. Het moet er allemaal voor zorgen dat Gamer.nl steeds completer en beter wordt. Maar vooral belangrijk deze week: dat we altijd goed en snel bereikbaar zijn en jullie op de hoogte kunnen houden van al die toffe E3-aankondigingen. Laten we er met z’n allen van gaan genieten!

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo World Championships 2015: kijk hier live om 00:00 Amiibo voor Mario Maker en Animal Crossing gelekt
3

Reacties op: Technische update: Sneller, betere search en meer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • ShadowX

  • 15 juni 2015 09:23
  Alles werkt weer en werkt super snel, toppie GNL.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • VVG-Gamer

  • 15 juni 2015 09:32
  Als mensen op jou reactie regeren dan krijg je een melding, maar als je op iemand anders ze reactie regeert, en iemand anders regeert daar dan ook weer op, dan krijg je geen melding.

  Bio kunnen vergroten zal ook wel fijn zijn, want het staat nu een beetje krap allemaal.

  Via me XBOX 360 en 3DS kan ik niet op de site komen snik.

  Ga zo door

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Xinloos

  • 15 juni 2015 15:01
  Ik zit altijd via me mobiel op de gamer site maar op me Android telefoon met chroom browser gaan er veel dingen niet goed. Bijv op mijn profiel pagina zie ik mijn reacties over mijn gegeven heen staan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.