Eerder deze week waren we tijdelijk down omdat we fysiek een mediaserver moesten verplaatsen van de ene hostingpartij naar de andere. Eenmaal op de nieuwe locatie aangekomen bleken daar echter wat opstartproblemen, waardoor de site wat langer offline bleef dan de bedoeling was. Als tijdelijke oplossing hebben we nu de mediaserver even op kantoor draaien en gaan we op een later tijdstip een laatste fysieke verhuizing ondernemen.

De overzetting van de data is wel voltooid voor onze andere servers, waarbij we helaas vannacht nog tegen een laatste fout aanliepen. Dat zorgde ervoor dat Gamer.nl vanochtend even helemaal leeg was. We hebben een kopie van alle data van gisteren teruggezet (op de nieuwe server), waardoor alles weer werkt. Mocht je nu toch onverhoeds problemen tegenkomen, stuur even een mailtje naar feedback@gamer.nl met daarin omschreven waar je tegenaan loopt. 

Daarnaast nog een klein stukje over een nieuw platform. Momenteel wordt er hard code geklopt voor een volledig nieuw platform voor Gamer.nl en we hopen binnenkort te kunnen starten met het aanleveren van onze (technische) wensen, zodat er echt kan worden begonnen aan de bouw van een nieuwe site.