Ondertussen gaat Gamer.nl al bijna vijftien jaar mee en deze nominatie is voor ons een bevestiging dat we altijd zijn meegegroeid met de trouwe en nieuwe bezoekers. Met recensies van hoge kwaliteit, met het best geselecteerde gamenieuws overzichtelijk gepresenteerd en tal van verrassende achtergrondverhalen hebben we een succesformule te pakken waar we allemaal erg trots op zijn. We zijn ervan overtuigd dat we met gemak nog eens vijftien jaar vooruit kunnen.

En we denken dat alle mensen die Gamer.nl bezoeken dat ook vinden. We roepen je daarom op om op ons te stemen, of je nu slechts enkel de grootste nieuwtjes doorleest of juist actief reageert bij elke review. We hebben elke stem hard nodig! Wie weten kunnen we dan op 14 november apetrots een award omhoog tillen en kunnen we onszelf de beste gamewebsite van het jaar noemen, mede mogelijk gemaakt door alle fantastische bezoekers van Gamer.nl.

Stemmen doe je door naar de persoonlijke stempagina van Gamer.nl (www.websitevanhetjaar..nl/gamernl) te gaan.  

Website van het Jaar


Heb je nu even geen tijd om te stemmen? Maakt niet uit, de verkiezing loopt tot en met 25 oktober. Om het extra aantrekkelijk te maken om te stemmen: er zijn prijzen te winnen. Zo kun je onder meer een HP Laptop Touch Hybride winnen, een Sony -waterproof handycam of een draadloze speaker van Jawbone. Dus laat je stem achter, maak kans op prijzen en maak ons ontzettend blij. Let op: je stem telt alleen mee als je deze activeert via een activatiemailtje.

De komende tijd laten we onder meer een aantal redacteuren aan het woord over hoe zij bij Gamer.nl terecht zijn gekomen en hoe zij aankijken tegen de nominatie, dus we zullen je ongetwijfeld nog wel een keer herinneren aan de wedstrijd.