Na bijna drie jaar bij Gamer.nl te hebben gewerkt en zo'n zes jaar in totaal in de game-industrie is het voor mij tijd nieuwe uitdagingen te zoeken.

Met veel plezier kijk ik terug op een hele mooie en leerzame tijd die ik bij Gamer.nl heb mogen hebben. Heel trots ben ik op Games in Concert, waarbij meer dan 15.000 mensen uit hun dak gingen op Lowlands. Een ander hoogtepunt vormt Gamer Magazine, het gratis gamesblad dat tweemaal per jaar uitkomt, en dat we met het Gamer team hebben opgezet. Maar het meest trots ben ik natuurlijk op de website Gamer.nl!

Toen ik erbij kwam was Gamer.nl al een sterk merk dat staat voor kwaliteit en een eigen mening. Ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen en geweldige games heb kunnen spelen. Hoewel Gamer.nl vergezeld gaat van een kritisch en soms snoeihard publiek, heb ik hier (soms wel mopperend) veel van geleerd. Mijn spelfouten zijn hopelijk zo goed als verdwenen en ik heb geleerd je standpunt zorgvuldig te kiezen en te ondersteunen met geldige argumenten. Bedankt voor jullie comments!

Mensen, ik ga jullie zeker missen. Zorg ervoor dat Gamer.nl een topsite blijft met haar eigen ongezouten mening!

Iris