Uit een recent gehouden enquête onder de lezers van Gamer.nl blijkt dat bezoekers onze inspanningen erg waarderen. Zo geeft meer dan negentig procent aan dat we op een professionele manier berichten over alles wat er in de game-industrie speelt.

Ook over de kwaliteit van de content die we produceren wordt uitermate positief gesproken, of het nu gaat om recensies, achtergrondartikelen of het laatste nieuws. We zijn blij met deze waardering en we willen jou in de toekomst dezelfde (en meer!) kwaliteit blijven bieden.

We hebben wel één vraag aan je; zou je een uitzondering in je AdBlock willen maken voor Gamer.nl?

Gamer.nl haalt zijn inkomsten grotendeels uit het verkopen van advertentieruimte om artikelen en nieuws heen. We geloven dat dit de eerlijkste manier is om aan onze inkomsten te komen. We hebben echter gemerkt dat heel veel bezoekers AdBlock gebruiken en steeds meer mensen dat zijn gaan doen. Daarmee komt onze grootste inkomstenstroom langzaam in het geding, waardoor het voor ons moeilijker wordt om de website efficiënt te blijven runnen.

Uit de enquête van Gamer.nl blijkt dat veel mensen een uitzondering voor ons in AdBlock zouden willen maken. Dat vinden we heel prettig om te horen. Het zou ons helpen om in de toekomst even goede kwalitatieve content te kunnen blijven maken, elke dag weer.

Bovendien zijn de advertenties die we op Gamer.nl hebben draaien, zoveel mogelijk aangepast op het publiek dat de website bezoekt. Bij ons geen vervelende pop-ups of ‘ singles in de buurt’-uitingen.

We hopen dat je wil overwegen om een uitzondering voor Gamer.nl te maken. Dan beloven wij dat we je de komende 15 jaar blijven informeren en vermaken over alles wat er speelt in de wereld van games.

Met vriendelijke groet,

Het gehele Gamer.nl-team