Redactiepost
God of War Ragnarok

Over de God of War Ragnarök-review

Verwacht deze week impressies

Geschreven door Jacco Peek op
Je hebt het vast voorbij zien komen: verschillende media spelen momenteel God of War Ragnarök. Ook Gamer.nl is met de game aan de slag voor de review.

Om met de deur in huis te vallen: je kunt de review van God of War Ragnarök op donderdag 3 november om 17:00 uur Nederlandse tijd verwachten. Momenteel is onze eigen Erik Nusselder, die het eerste deel ook recenseerde, op een niet nader te noemen locatie met zijn onverdeelde aandacht door Ragnarök aan het spelen.

Naast de review mogen we echter ook vroege impressies van de game delen. Verwacht dus aankomende vrijdag om 15:00 uur Eriks eerste indrukken van de game.

Tot slot verschijnt God of War Ragnarök op 9 november voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Houd Gamer.nl en zustersite PU.nl in de gaten voor de aankondiging van onze livestream met de game.

Meer over God of War Ragnarök

Dit artikel delen:

Lees meer

In laboratorium gekweekte breincellen kunnen Pong spelen Gigabyte lijkt Intel Arc-videokaarten voor te bereiden
30

Reacties op: Over de God of War Ragnarök-review

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Jorn6810

    • 18 oktober 2022 13:56
    Game verschijnt toch wel 9 november en niet de 8e? Of is de release een dag naar voren gehaald? Erg benieuwd naar jullie review in ieder geval!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    JaccoPeek

    • 18 oktober 2022 14:20
    @Jorn6810 Oeps, wat stom. Thanks!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Ardyn

    • 18 oktober 2022 17:44
    @Jorn6810
    Het gebeurd vaak genoeg dan een game een dag eerder bezorgd wordt. Had ik "laatst" ook met een game. Ik weet alleen niet of dat Horizon Forbidden West was, of Metroid Dread.
    Ik was redelijk verbaasd… hahahah.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Jorn6810

    • 18 oktober 2022 19:16
    @Ardyn ik haal hem digitaal dus zal bij mij niet gebeuren.. Tenzij ik mijn PS5 naar Nieuw Zeelandse tijd zet ;-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Ardyn

    • 18 oktober 2022 20:26
    @Jorn6810
    Ah ja, ik ga het bestellen zodra de reviews bekend zijn en alles.
    Ik doe dat alleen niet bij uitzondering, als het om een zeer betrouwbare uitgever gaat (Nintendo basically) en/of een van mijn topfranchises (Resident Evil) is.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    -JK-

    • 18 oktober 2022 14:02
    Netjes, nieuw beleid? Dit is denk het 2de bericht dat jullie aangeven aan een review te werken die men al verwacht.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    ErikNus

    • 18 oktober 2022 14:16
    @-JK- het ligt ook aan het embargo of we het uberhaupt mogen zeggen. In dit geval dachten we dat jullie het misschien wel wilden weten

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    JaccoPeek

    • 18 oktober 2022 14:21
    @-JK- Het ligt er inderdaad aan of we het mogen zeggen. Bij grote games lijkt het me als bezoeker iig wel fijn om te weten wat je kunt verwachten!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    ErikNus

    • 18 oktober 2022 14:16
    Hallo ik ben de Erik in kwestie

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    JaccoPeek

    • 18 oktober 2022 14:21
    @ErikNus hoi Erik

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    ErikNus

    • 19 oktober 2022 10:08
    @JaccoPeek hallo Jacco!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 18 oktober 2022 14:45
    @ErikNus
    Hoi Erik! Ik doe een voorspelling : 7.5.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Snafu9

    • 18 oktober 2022 14:53
    @The_Stifmeister
    Haal dat cijfer maar een stuk omhoog. als God of War een 9 kreeg kan je zeker verwachten dat dit gelijk wordt of iets hoger of lager maar geen 1,5 punt. Voor mij is dit sowieso al een 9 of hoger.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Ardyn

    • 18 oktober 2022 17:47
    @Snafu9
    Beetje afhankelijk van je smaak. De game lijkt veel meer te doen in plot dan het vorige deel, dus zal het vast ietsie sneller zijn.
    Ik ben benieuwd of ik het daarom net zo goed ga vinden, aangezien 2018 van mij een 9,5 zou krijgen. Dat was echt een fantastische ervaring.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Snafu9

    • 19 oktober 2022 10:21
    @Ardyn
    Ik denk dat we nog meer de band tussen Kratos en Atreus gaan zien in deze game. Atreus wilt er graag achter komen wie hij nou daadwerkelijk is maar Kratos weet dat dit pad naar de goden lijdt. Ik vond dat ook de kracht van het vorige deel dus hoop dat ze dat mooi voortzetten. Vorige keer wilde ze helemaal geen gezeik met de goden en nu moeten ze.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Ardyn

    • 19 oktober 2022 14:44
    @Snafu9
    Ik twijfel daar niet aan, natuurlijk. Persoonlijk vond ik juist het tragere tempo heel goed passen bij de game, dus ben ik meer "op mijn hoede"… niet dat ik verwacht dat het slecht is, totaal niet, hahaha.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Snafu9

    • 19 oktober 2022 14:51
    @Ardyn
    Snap wel wat je bedoeld hoor vorig deel was ook een mooie opbouw met Baldr en Freya. Mooie achtergrond verhalen erbij en de tijd ervoor nemen. Zou mooi zijn als ze die lijn doortrekken in de komende personages.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    ErikNus

    • 19 oktober 2022 10:09
    @Snafu9 de heer Stiffmeister maakt gebruik van de stijlvorm 'meme', rond mijn persoon is de indruk ontstaan dat ik alleen 7,5en geef. Ik kan u verzekeren dat deze zogenoemde 'meme' louter op leugens berust!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Aldodilly

    • 18 oktober 2022 16:03
    @The_Stifmeister Ahh een meme connaisseur I see

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 18 oktober 2022 17:01
    @Aldodilly
    Eigenlijk moeten we daar een keer een meme-template voor gebruiken

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.