Redactiepost
Fifa 23

Over de Fifa 23-review

We zijn iets later dan normaal

Geschreven door Jacco Peek op
Of je het nu wil of niet: ieder jaar verschijnt er een nieuwe Fifa. En ieder jaar publiceert Gamer.nl stipt op embargo de review. Met die van Fifa 23 zijn we echter wat later dan normaal.

Waarom? Nou, vooral omdat EA's reviewcode een paar uur voor de embargotijd binnenkwam en we de game uiteraard goed willen testen. Op het moment van schrijven is onze redacteur Lars dus druk alle modi aan het uitspitten, aan het onderzoeken hoe het ervoor staat met FUT en winnende doelpunten aan het scoren met Dani Rojas uit de Apple TV Plus-serie Ted Lasso.

Hier alvast een voorlopige conclusie over de game:

"Het is in de eerste potjes echt zoeken naar wat nou precies nieuw is, want zoals ik eerder al schreef zit het 'm vooral in de kleine details die wel grote gevolgen kunnen hebben voor de balans en dus de beleving. Er zijn nog flink wat potjes nodig om die details goed bloot te leggen! 

Overigens is AFC Richmond veel beter dan we in Ted Lasso zien, maar als je dan met Dani Rojas in de slotseconden de winnende scoort, maakt dat allemaal niks meer uit. 'Football is life!'"

Lang verhaal kort: verwacht tegen het weekend ons jaarlijkse oordeel over Fifa 23!

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste uitnodigingen voor nieuwe Diablo 4-bèta zijn uitgestuurd Mogelijkheid van Nioh-games op Xbox-consoles is klein
16

Reacties op: Over de Fifa 23-review

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ziminar

    • 28 september 2022 11:58
    Lars wil gewoon wat langer gamen ;)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • WitteHerder

    • 28 september 2022 12:50
    Nou als je moet zoeken wat er nieuw is, dan zou ik zeggen review van Fifa22 pakken. 22 veranderen in 23 en klaar.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    JaccoPeek

    • 28 september 2022 12:53
    @WitteHerder Haha, dat deed IGN ooit met de Switch-versie

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    warcryptic

    • 28 september 2022 13:39
    @JaccoPeek
    <sarcasm> En dat was zeker positief ontvangen door de lezers :P </sarcasm>

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    bigds9fan

    • 28 september 2022 15:41
    @JaccoPeek Maar dat is ook LETTERLIJK de vorige versie alleen met een andere cover.

    Stelletje afzetters.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Snoop213

    • 28 september 2022 13:13
    Heb de trial gespeeld maar opnieuw vallen de doelpunten als rijpe appels van de boom.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • TripleR40

    • 28 september 2022 13:29
    Beetje het gevoel dat fifa de iPhone onder de games is. Iedereen loopt te klagen dat er bijna niks veranderd is, maar het wordt verkocht als een malle. Het is ook een beetje mijn guilty pleasure. Vind fut een leuk concept en probeer zonder enige uitgaven behalve het starter pakket in de ultimate edition een zo goed mogelijk team neer te zetten. Fut moments vind ik een super leuke toevoeging wat echt kinderlijk eenvoudig begint maar wordt echt pittig. Ook vind ik hypermotion 2 wel heel mooi en realistisch neergezet. Ik speel op de ps5 en buiten dat de keepers nog steeds van een beschamend niveau zijn haal ik er veel plezier uit. Ook het geluid als de bal het net raakt uit de speaker van je dualsense controller is wel een hele leuke gimmick

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 28 september 2022 14:07
    En de review van de nieuwe Monkey Island? Of komt die niet?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 28 september 2022 14:10
    @The_Stifmeister Ja precies! Zou eerder mijn resources daarin stoppen dan een review van FIFA deel 19678.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • TripleR40

    • 28 september 2022 14:24
    @The_Stifmeister die heb ik gespeeld kan je blind kopen. De art style is misschien ff wennen maar de humor is weer ouderwets. Echt heel leuk

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 28 september 2022 14:49
    @TripleR40
    Uiteraard blind gekocht, maar ik lees altijd graag de review.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    JaccoPeek

    • 28 september 2022 14:27
    @The_Stifmeister Daar hebben we helaas nog geen code van gekregen. Ik vrees dat we die moeten bewaren voor onze eindejaarsround-up.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    The_Stifmeister

    • 28 september 2022 14:49
    @JaccoPeek
    Zonde! Ik hoopte op een review van Harry. Helaas.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    Mmo-veteran

    • 28 september 2022 14:52
    @JaccoPeek Doen jullie alleen reviews als jullie codes krijgen?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    LarsCornelis

    • 28 september 2022 17:41
    @Mmo-veteran niet uitsluitend! Maar dat maakt het wel makkelijker om op tijd een review paraat te hebben. Anders moet het maar net uitkomen binnen de redactie, binnen een tijdsbestek dat het nog de moeite waard is. We hebben natuurlijk een brede redactie en iedereen speelt alles wat los en vast zit, maar heel soms is het toch nog een uitdaging om dan de juiste persoon voor de review te vinden. Helaas is dat met Monkey Island het geval.

    Overigens zou ik sowieso niet de juiste persoon zijn voor die review, dus maak je zeker geen zorgen dat mijn Fifa-review ten koste gaat van een Monkey Island-review. Ieder zn specialisme ;-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
  • avatar

    bigds9fan

    • 28 september 2022 20:40
    Waarom een review van FIFA? De schaapjes kopen hem toch wel en de mensen die weigeren de volle mep te betalen voor een "update bestand" die zeiken het alleen maar af.

    Gewoon een gedachte. :-)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.