Redactiepost
Call of Duty: Modern Warfare 2

Over de Call of Duty Modern Warfare 2-review

Lees: hij komt eraan

Geschreven door Jacco Peek op
Vandaag is Call of Duty Modern Warfare 2 uit, maar de review kun je begin volgende week verwachten.

Het is ieder jaar weer een gok hoe het reviewproces van Call of Duty verloopt. Voorheen werden we regelmatig uitgenodigd voor een evenement in het buitenland om de game uitgebreid te spelen, en in coronatijd vonden de reviewevenementen digitaal plaats.

Dit jaar kregen we net als andere platforms enkel vroegtijdig toegang te de singelplayercampagne, die onze Ron inmiddels heeft doorgespeeld. Nu de servers officieel  live zijn gaat hij in alle rust aan de slag met de multiplayer- en Spec Ops-modus. Verwacht de review dus ergens volgende week.

Ondertussen kun je op zustersite Power Unlimited een let's play van de campagne vinden. Laat ook vooral weten wat je van de game vindt als je vandaag begint met spelen!

Dit artikel delen:

Lees meer

Conservatorium Hotel zit ongewenst in nieuwe Call of Duty, juridische stappen worden overwogen Win Mario + Rabbids Sparks of Hope Cosmic Edition
1

Reacties op: Over de Call of Duty Modern Warfare 2-review

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Floks

    • 28 oktober 2022 16:38
    Ik krijg mijn nieuwe pc volgende week, met daarbij een code voor deze game. Maar moet wel 30 dagen wachten, want ze hebben een 30 dagen niet goed, geld terug actie… lekker dan!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.