Tussen al het E3 geweld en alle games die op je af komen, zou je haast vergeten dat bepaalde games niet op de E3 aanwezig zijn. Waar was bijvoorbeeld Diablo 3, een gedoodverfde onthulling voor deze E3? En zou Duke Nukem Forever niet in 2006 eindelijk weer van zich laten zien? Eigenlijk was Halo 3 de enige 'grote' aankondiging die van tevoren gespeculeerd werd en die ook werkelijk op de show te zien was.

Maar er waren ook opvallend veel games afwezig die al wel zijn aangekondigd en die soms zelfs op voorgaande E3's van de partij waren. Wie had nou niet willen zien hoe Killzone er werkelijk uit ziet op de Playstation 2? En waar was Gran Turismo voor de PSP, die ook alweer een tijdje terug uit de doeken werd gedaan? En zou Free Running voor de PSP inmiddels al gecanceld zijn?

We hadden ook stiekem gehoopt dat Illusion Softworks zijn nieuwe titel Enemy in Sight weer eens zou gaan tonen. Mogelijk hebben de moeilijkheden bij Atari daar wat mee te maken. We hadden ook wel gehoopt op het kunstzinnige City of Metronome, Ubisoft's RTS Faces of War en Operation Flashpoint 2.

De grootste angst die we hebben bij de titels waar we niets van horen, is dat ze stiekem gecanceld zijn of bizarre vertragingen hebben opgelopen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de uitgevers ervoor gekozen hebben om de games buiten het E3 geweld om, eens rustig aan ons te presenteren. Gamer.nl vraagt zich af: welke game heb jij het meest gemist op de E3?