Naast mijn drang naar vrouwen, pr0n en gamenieuws, is er de laatste tijd nog een virus in mijn hoofd terecht gekomen. Het gaat hierbij om het feit dat ik een een vrij grote zwarte doos met een groene X in het midden in huis wil hebben, beter bekend als de Xbox. Maarja een drang naar iets wordt meestal niet beantwoord, zo zijn vrouwen over het algemeen schaars, heb je nooit genoeg pr0n en blijft het ook maar wachten of er leuk gamenieuws is.

Het grootste probleem bij de Xbox is dan ook de prijs, 479 Euro (369 dan, ode aan GameShop!) is geen bedrag wat een scholier in een week bij elkaar gesprokkeld heeft. Ik ben dan ook bezig de grote afweging te maken of ik deze zomer misschien zelfs aan een baantje moet gaan geloven om het monster in huis te kunnen halen. Aan de andere kant kan ik ook mijn genoegen nemen met een GameCube, het feit dat mijn broertje een enorme Nintendo fanboy is kan nog wel eens in het voordeel werken van de inlegprijs die ik zal moeten betalen om de console in huize van Nes te krijgen.

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Keuzes die je moet maken, maar je het liefst zo lang mogelijk uit wil stellen. Naast al dit console geblaat zag ik ook nog een ultieme quote staan op 3DActionplanet, iets waar ik deze insider mee af wil sluiten, happy gaming ya'all!

"Asking gamers to go without gore is like asking the Chinese to eat without chopsticks. Sure you can do it, but it's not nearly as fun."