Redactiepost
E3

Michel’s E3-blog 4: Genoten van E3

En nu proberen wakker te blijven

Geschreven door Michel Musters op

Gamer.nl brengt je tijdens E3 niet alleen het laatste gamenieuws en de scherpste hands-on impressies, redacteuren Michel en Arthur bloggen ook regelmatig over hun ervaringen op E3 in LA. Zo krijg je het complete plaatje, oftewel de échte E3-sfeer, mee. Vandaag arriveert Michel weer thuis in Nederland na een overvolle week genieten van E3.

Dat was weer genieten afgelopen week. E3 2016 zit er inmiddels op en na een nachtelijke vlucht waarin ik gelukkig heb geslapen als een os, ben ik net thuis gearriveerd. Hoewel ik met moeite mijn ogen open kan houden, blijf ik dat toch tot vannacht proberen om zo een jetlag te voorkomen en mijn interne klok aan de Nederlandse tijd te laten wennen. 

E3

E3 2016 was een feestje, omdat het gewoon tof is om met een grote groep collega's de beurs te verslaan en jullie te voorzien van toffe content op Gamer.nl, maar ook omdat er weer genoeg games waren die mij doen beseffen dat het geweldig is om een gamer te zijn. Persoonlijke favorieten zijn onder andere de nieuwe Zelda, Mafia 3, Ghost Recon Wildlands en The Last Guardian, maar er waren talloze titels die een goede indruk op mij hebben achtergelaten.

Over de beurs zelf heb ik toch gemengde gevoelens. Het was zoals gewend prachtig om erbij te zijn, maar ik merkte toch dat de beursvloer wat minder goed gevuld was met uitgevers, onder andere omdat EA en Activision niet aanwezig waren op de vloer zelf. Ik ben benieuwd wat dat betekent voor E3 de komende jaren. Volgen meer uitgevers? Het zou zonde zijn om zo'n mooie beurs te zien verdwijnen. 

E3

Mijn persoonlijke hoogtepunt was het maken van de Gamer.nl-video's deze E3. Ik had er een beetje rekening mee gehouden dat we geen eigen videocontent tijdens E3 zouden hebben, maar besloot er het beste van te maken en zelf te vloggen en de video's aan elkaar te editen. Dat ging alleraardigst (voor een eerste keer) en aan jullie reacties te zien waren jullie het er mee eens. Ik vond het geweldig om jullie een blik in 'de keuken' te geven op deze manier en hopelijk konden jullie op deze manier een klein beetje het gevoel hebben er ook bij te zijn.

Ik ga nu de rest van de dag proberen wakker te blijven. De Red Bull staat koud en over een paar uur neem ik samen met Erik en Harry de nieuwe Gamer.nl Podcast voor aanstaande maandag op. Niet alleen leuk om te doen, maar natuurlijk ook een goede reden om niet naar mijn nest te gaan. Op naar Gamescom in augustus!

Tijdens E3 plaatsen redacteuren Arthur en Michel regelmatig blogs over hun ervaringen op E3 en in Los Angeles. Dit bovenop de gebruikelijke content, om zo een nog completer beeld van de beurs te geven.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gigantische VR-agent in Giant Cop: Justice Above All Nieuws van de week: E3 2016
2

Reacties op: Michel’s E3-blog 4: Genoten van E3

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  tielo

  • 18 juni 2016 16:56
  Als je heb kunnen slapen aan boord valt de overgang wel mee. Succes met de jetlag en ik ben benieuwd wat jullie in de podcast gaan toevoegen aan alle info die al op de site is geweest.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  woutzorz

  • 20 juni 2016 12:18
  Erg leuk om naast alle nieuwtjes ook de persoonlijke ervaringen te lezen! Veel succes met de jetlag :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.