Tegenwoordig moet alles steeds kleiner. Mobiele telefoontjes, rekenapparaatjes... Toch is het soms flink onhandig, al dat kleine gedoe. Zo vond ik het de afgelopen week nodig om een nieuw spelletje te kopen voor mijn Gameboy Advance. In de winkel viel mijn oog gelijk op Golden Sun. Nadat ik €49,89 op de toonbank had neergelegd mocht ik met cartridge en al huiswaarts gaan. Daar aangekomen rende ik naar mijn Gameboy Advance om mijn nieuwe aanwinst uitvoerig te gaan spelen.

Een paar dagen na mijn nieuwe aankoop was ik al weer helemaal uitgekeken op Golden Sun. Omdat ik in bed toch niks beters te doen heb (in mijn eentje, dan ), besloot ik toch maar weer op mijn Gameboy Advance te gaan spelen. Ik had wel zin in een rondje Castlevania. Ik zoeken... maar nee hoor, nergens kan ik de cartrdige van deze topper nog vinden. Ik moet in het enthousiasme van mijn nieuwe aankoop de game roekeloos uit mijn Gameboy Advance hebben gehaald, en ergens hebben neergesmeten waar ik hem nooit meer kan vinden.

Met tranen in mijn ogen heb ik het matige Doom maar weer in mijn Speljongen Geavanceerd gestopt en heb ik nog de hele nacht lopen denken aan het verlies van Castlevania.

Moraal? Waarom moet alles tegenwoordig zoveel kleiner? Da's toch helemaal niet handig! Wat dat betreft is de Xbox misschien toch de ideale console .