Okee, het is weer zover, we zijn weer een maand verder in 2002. Vandaag begint de maand juni, een maand die heel wat prettigs beloofd op gamesgebied, misschien wel iets teveel van het goede!

Als alles meezit staat ons deze maand Warcraft 3 te wachten, de nieuwe revolutie op RTS gebied die zal aantonen dat Blizzard het nog steeds in de vingers heeft. Daarnaast zal Bioware ons Neverwinter Nights brengen wat in het RPG genre voor dezelfde revolutie zou moeten zorgen als Warcraft 3 bij de RTS games. Daarnaast kunnen de race-fans zich nog aan Grand Prix 4 vergrijpen en zullen de shooter-fanaten zich mogen vermaken met de Unreal Tournament 2003 demo.

Maar helaas moet ik dit allemaal aan zien komen met een hopeloze blik in mijn agenda. Daarin staan verschillende dagen gevuld met proefwerken en vooral praktische opdrachten. Een verdoemd idee van een mevrouw bij de overheid om de kindertjes maar eens wat meer praktijkervaring te geven met het vak. En dat doen we wel even in de laatste dagen van het schooljaar.

Maar daarna begint de vakantie, en dan kunnen we er weer op los gamen! Als Neverwinter Nights nu maar niet tegelijk met Warcraft 3 uitkomt, want dan breekt de hel los, en dat is volgens de releaseschema's wel het geval!