InsideGamer is natuurlijk de zustersite van Gamer.nl. Inmiddels zitten de verschillende redacties echter al een jaar of zes bij elkaar op kantoor. Toen dat zes jaar geleden werd aangekondigd, was er nogal wat terughoudendheid van jullie, onze trouwe bezoekers. Zouden Gamer.nl en InsideGamer niet teveel op elkaar gaan lijken? We hopen dat we de afgelopen jaren inmiddels hebben bewezen dat dit niet het geval is. Integendeel; we willen de twee websites alleen maar nog meer van elkaar laten verschillen.

Toch wilde ik op Gamer.nl even aandacht scheppen voor de start van het vierde seizoen van het televisieprogramma Inside Gamer. Het is namelijk één van de weinige programma's over games op de Nederlandse televisie en dat groter goed verbindt ons allemaal, me dunkt. 

Daar komt bij dat we ook bij Gamer.nl ons steentje bijdragen aan dit televisieprogramma. Natuurlijk is één van de presentatoren Simon Zijlemans, ook een vast gezicht op Gamer.nl die vaak genoeg een recensie schrijft (zijn eerstvolgende game is The Vanishing of Ethan Carter). Maar ook ondergetekende helpt mee. Ik schrijf wekelijks de voice over-teksten die worden gebruikt in animaties over de verschillende games die aan bod komen. Zo doen we bij onze uitgever Reshift allemaal ons stinkende best om elk seizoen van Inside Gamer weer succesvol te maken.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt er onder andere gepraat over Destiny, Super Smash Bros. 3DS en Hyrule Warriors. Zo krijgen Martin en Simon klappen van een echte kickboxer terwijl ze het over Nintendo's nieuwe vechtgame hebben en trekken Simon en Tess hun Zelda cosplay aan voor Hyrule Warriors. De aflevering is vanavond om 00:30 op Veronica te zien. Allemaal kijken dus, want stiekem doet ook Gamer.nl een duit in de zak!