Redactiepost
Alicia

Geef je mening over Japanse games en help Alicia!

En maak bovendien kans op toffe prijzen!

Geschreven door Alicia Tai op

Bij Gamer.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren en daar betrekken we graag de community bij. We willen daarom jouw medewerking vragen bij een klein lezersonderzoek!

Misschien heb je mijn naam al eens langs zien komen onder nieuwsberichten. Ik - Alicia - loop momenteel stage bij Gamer.nl en ben erg benieuwd wat jij vindt van content over Japanse games en de Japanse gamesindustrie in het algemeen!

Dat komt niet helemaal uit de lucht gevallen. Ik studeer momenteel Japans in Maastricht en ben gefascineerd door het land van de rijzende zon. Tijdens een halfjarige uitwisseling in Tokio heb ik dan ook flink wat (game)cultuur gesnoven, door verschillende Pokémon Centers te bezoeken (zie foto hierboven), oog in oog komen te staan met de gekte rondom Yo-kai Watch en me onder te dompelen in Akihabara. Het lijkt mij dan ook erg tof als we meer aandacht besteden aan de Japanse gamesindustrie op Gamer.nl.

Voordat we hiermee aan de slag gaan, wil ik graag weten wat jullie als community van dit idee vinden. Misschien vind je het helemaal niks, of misschien heb je zelf leuke ideeën voor de invulling. Daarvoor heb ik een kleine enquête gemaakt. Door deze in te vullen helpen jullie mij bovendien met mijn afstudeeronderzoek, en maak je tegelijkertijd kans op toffe prijzen!

Vul hier de enquête in!

Overigens ben ik niet de enige stagiair die hier op de redactie rondloopt. Mijn collega Delano zal volgende week ook wat van jullie tijd vragen voor het invullen een algemene enquête om zijn stage goed af te kunnen ronden. We zouden het heel erg waarderen als je ons dan weer helpt!

Alvast bedankt voor je medewerking!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Héél veel games - Gamer.nl Podcast 78 Reload: Red Faction Guerrilla