De verhuizing betekent dat we bij Gamer.nl de kans krijgen om onszelf opnieuw op de kaart te zetten en een nieuwe koers te varen. Dat worden spannende tijden waarbij we ook graag van jullie, de trouwe bezoekers van Gamer.nl horen, wat jullie in de toekomst voor Gamer.nl zien zitten.

In deze post zouden we je willen vragen naar hoe jij de technische kant van Gamer.nl voor je ziet. Om een voorzetje te geven, hebben we een aantal onderwerpen hieronder voor je in kaart gebracht. Maar voel je vooral vrij om ook andere technische aspecten ter sprake te brengen!

Apps en responsive design

Gamer.nl heeft een eigen app voor Android en iOS met een eigen uiterlijk en een grote vaste gebruikerskern die veel pagina’s bezoeken per persoon. Gebruik jij de app ook regelmatig of bezoek je de normale website met je mobiel of tablet? En nog belangrijker: wat vind je van de app? Vind je de app eigenlijk nog wel nodig, of zie je liever een responsive design voor de website van Gamer.nl, zodat je de normale site in aangepaste view op je mobiel krijgt?

Hoe zou de technische kant van de website Gamer.nl idealiter in elkaar zitten? Is je iets opgevallen aan het huidige Gamer.nl aan de technische zijde?

Gebruikersgemak en functionaliteiten

Gamer.nl heeft tal van functionaliteiten, subpagina’s en opties voor gebruikers. Zomaar wat voorbeelden: het is mogelijk om reacties te ‘plussen of minnen’, artikelen te delen via social media, memberartikelen te schrijven of nieuws en achtergrondartikelen te filteren naar spelcomputer of type content.

Van welke functies maak jij op Gamer.nl vooral gebruik en hoe vind je dat werken? En welke functies negeer je of ben je gestopt om te gebruiken en waarom? Wat werkt nu absoluut niet goed aan Gamer.nl in jouw ogen. Laat het weten! Uit een lezersonderzoek bleek dat jullie Gamer.nl beoordeelden als een stabiele site; waarin uit zich dat volgens jullie?

En hoe zouden we het nog veel beter kunnen doen? Zijn er bepaalde functies die je heel erg mist die je op andere sites wel hebt; wat voor opties zijn dit dan?

Laat je horen

We vuren heel veel vragen op je af, maar dit zijn allemaal voorzetjes voor je eigen invulling en feedback. Geef je feedback in de reacties en mocht je ook vragen aan ons hebben: stel ze. We zullen er waar mogelijk op proberen te antwoorden.

Feedback kan naast een reactie ook worden opgestuurd naar feedback@gamer.nl.

En wat hierna?

We zullen alle feedback verzamelen en bundelen met onze eigen ideeën en wensen voor de toekomst van Gamer.nl. Morgen willen we je vragen naar bijvoorbeeld de redactionele formule van Gamer.nl.

 Op deze manier komen we tot een krachtig nieuw concept waarover we in de nabije toekomst meer over kunnen vertellen. Het is onze ambitie om gedurende het uitstippelen van onze nieuwe koers de bezoekers zoveel mogelijk te betrekken bij het proces en inzichtelijk te maken. Deze intensieve kick-off krijgt dus zeker een vervolg.

Korte agenda:

-       Di. - 17:30 – Redactiepost: de techniek van Gamer.nl?

-       Wo. - 12:00 – Redactiepost: de redactionele formule van Gamer.nl?

-       Do. – 17:30 – Terugkoppeling over techniek (aangepast naar donderdag)

-       Do – 17:30 – Terugkoppeling over redactionele formule

-       Vr. - 16:00 – Twitter-vragenuurtje via @GamerNL

-       Ma. - 12:00 – Terugkoppeling Twitter-vragenuur