Gamer.nl bestaat in 2014 alweer 15 jaar en dat willen we vieren met verschillende mooi opgezette videoreportages over een keur aan onderwerpen en games. Daarbij maken we een mooie reis door de geschiedenis en willen we ook vooruit kijken naar de toekomst van Gamer en gaming.

We zijn op zoek naar iemand die niet bang is om een productie van begin tot eind te dragen, te improviseren en secuur te werken. Het spreekt voor zich dat we iemand zoeken die veel heeft met het onderwerp games.

De werkzaamheden zien er als volgt uit:
- Het opnemen en uitwerken van interviews
- Het monteren van reportages in de huisstijl van Gamer.nl
- Het samenwerken met de redactie om nieuwe ideeën en reportages te verwezenlijken

De stage is voor 40 uur per week op ons kantoor te Hoofddorp. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om naast deze werkzaamheden tijd te besteden aan een stageverslag dan wel afstudeeropdracht. Ook kunnen we kortere opdrachten aanbieden om uit te werken. Bij de stage hoort een gepaste stagevergoeding.

Tijdens je stage word je begeleid door professionals met veel ervaring op videogebied. Zo kunnen we samen jouw werk naar het hoogste niveau tillen.

Functie-eisen:
- Op moment van stage bezig aan een opleiding (minimaal HBO)
- Ervaring met het maken van videocontent
- Sterke affiniteit met gaming
- Je kunt een portfolio met eerder gemaakte video’s aandragen

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je CV, motivatie en (indien mogelijk) portfolio naar redactie@gamer.nl onder vermelding van ‘Videostage Sanoma Games’. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een reactie.

Over Sanoma Games: Gamer.nl maakt onderdeel uit van het gamecluster van Sanoma. Gamer.nl werkt nauw samen met bijvoorbeeld Nu.nl op het gebied van nieuwsvoorziening. Daarnaast is ook InsideGamer onderdeel van het gamecluster. We bieden jou de mogelijkheid om ook bij het tv-programma en andere producties van InsideGamer mee te kijken en denken.