Waar is Gamer.nl naar op zoek?

Redacteuren die zich hebben verdiept in verschillende games die op esportniveau worden gespeeld en daarover maar wat graag willen schrijven. Als esportredacteur doe je verslag van de meest interessante esportstoernooien, houd je interviews met grote esportspelers en denk je mee hoe esports op Gamer.nl op een leuke en interessante manier gebracht kan worden. 

Uiteraard is hierbij  een goede beheersing van de Nederlandse taal een must en aangezien esport een internationale aangelegenheid is, is het ook handig om een goed woordje Engels te kunnen spreken en schrijven. 

Wat staat er tegenover?

Naast een financiële vergoeding krijg je de mogelijkheid om samen te werken met een gepassioneerd team dat zoveel mogelijk facetten van gaming onder de aandacht wil brengen bij een breed publiek, waaronder esport. Je krijgt binnen het Gamer.nl-team de mogelijkheid om je eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren, alsook de kans om op eventuele perstrips te gaan. 

Hoe geef ik mezelf op?

In de maand april zijn er verschillende esporttoernooien en we zouden je willen vragen om hiervan een verslag te schrijven. Op deze manier kunnen wij goed inschatten hoe origineel, correct en goed je over esport kan schrijven. Een aantal esporttoernooien worden op de volgende data gehouden: 6-9 april IGN Pro League, 20-22 april SC II Spring Arena,  21-22 april Dreamhack Open: Stockholm, 27-30 april  SCII Spring Invite Only Qualifiers. 

Verslagen van een van deze of een ander toernooi kunnen gestuurd worden naar redactie@gamer.nl. 

We zien je inzending(en) graag tegemoet!