Gamer.nl is aanwezig op locatie om de nieuwste games te bekijken en te spelen. In de komende weken kun je tal van previews verwachten van onder meer The Witcher 3: Wild Hunt, Call of Duty: Advanced Warfare en Batman: Arkham Knight. We gaan langs bij alle grote uitgevers om hun line-up te bekijken en hopelijk hebben we ook nog wat tijd om verschillende hardwarepartijen langs te gaan.

Op Gamer.nl kun je uiteraard ook weer de meest complete nieuwsvoorziening tijdens de E3 verwachten. Gedurende de E3-persconferenties zit een team klaar om al het nieuws te verwerken zodat je geen enkel nieuwtje hoeft te missen. Uiteraard bieden we de livestreams aan op de website en komen we naderhand met handige overzichtsartikelen zodat je snel de weg kunt vinden in de stortvloed aan nieuws. Wat er tot nog toe allemaal bekend is gemaakt in aanloop naar de E3 toe kun je terugvinden in het E3-dossier dat constant wordt aangevuld.

Tot slot kun je op de drie E3-dagen drie keer kans maken op verschillende prijzen. Genoeg reden om Gamer.nl de komende week constant open te hebben staan!

Voor de volledigheid hieronder nog even de tijden van de verschillende persconferenties:

9 juni – 18:30 Microsoft

9 juni – 21:00 Electronic Arts

10 juni – 0:00 Ubisoft

10 juni – 3:00 Sony

10 juni – 18:00 Nintendo