Redactiepost
Dutch Game Awards

Gamer.nl deelt award uit op Dutch Game Awards 2016

Nederlandse ontwikkelaars maken kans op Gamer.nl Award

Geschreven door Michel Musters op

Tijdens de Dutch Game Awards 2016 is er ook een speciale Gamer.nl Award die uitgereikt wordt. Deze award wordt gekozen door de redactie van GNL én de bezoekers van de website.

Elk jaar worden de beste en meest interessante games van Nederlandse makelij beloond op de Dutch Game Awards. Ook dit jaar zijn er weer genomineerden in diverse categorieën, waaronder beste serious game, beste studentengame en beste art direction.


Voor het eerst sinds de Dutch Game Awards worden uitgereikt komt er ook een speciale Gamer.nl Award ter beschikking. Gamer.nl heeft zes Nederlandse games genomineerd die kans maken op de award. Daarbij kijkt de redactie naar de kwaliteit van de games, de originaliteit en tot slot of de game daadwerkelijk een toffe ervaring voor gamers biedt.

Stem ook

Maar de Gamer.nl-redactie beslist niet alleen. Maandag kondigen we de genomineerde games aan en vanaf dan krijgen ook Gamer.nl-bezoekers de kans op hun favoriete game te stemmen. De keuze van de bezoekers wordt meegenomen in het eindoordeel van de redactie. Misschien zorgt jouw keuze er wel voor dat een dolgelukkige Nederlandse ontwikkelaar straks zijn Gamer.nl Award in ontvangst neemt!

Waarom is het zo belangrijk dat Gamer.nl een award uitdeelt tijdens de Dutch Game Awards? De genomineerde ontwikkelaars en uiteindelijke winnaars in andere categorieën worden bepaald door een gevarieerde en ervaren jury. Het is echter ook belangrijk dat de gamepers en gamers zelf wat te zeggen hebben over de uitgekomen Nederlandse games. De Gamer.nl Award zorgt ervoor dat de invloed van Gamer.nl en zijn bezoekers tijdens de uitreiking ook voelbaar is.

Nogmaals, maandag maakt Gamer.nl de genomineerden bekend en krijgen bezoekers de mogelijkheid om te kiezen. Zorg dat je ook stemt!

De Dutch Game Awards worden op 27 September 2016, tijdens het Nederlands Film Festival in TivoliVredenburg te Utrecht uitgereikt. Dit wordt de 9e editie van de Dutch Game Awards, georganiseerd door ImproVive. De awards worden mede mogelijk gemaakt met steun van het Nederlands Film Festival, de Gemeente Utrecht, Economic Board Utrecht, Provincie Utrecht , Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en een groot aantal Patrons uit de Nederlandse Game industrie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gamebeurs Tokio verbant 'virtuele betasting' met VR-bril Eerste Japanse Evo Championship in januari 2018
4

Reacties op: Gamer.nl deelt award uit op Dutch Game Awards 2016

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • xxxlbeunhaas

  • 16 september 2016 13:23
  Succes!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  GoRightAhead

  • 16 september 2016 13:33
  Guerrilla met Horizon: Zero Dawn dingt ook mee?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 16 september 2016 13:41
  @GoRightAhead Het gaat om games die al uit zijn.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • leroyx50

  • 17 september 2016 01:38
  Tja gezien de gemiddelde review hier een 5 krijgt vraag ik me af waarom er een award vergeven moet worden :).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.