Nog voordat ik maandag 7 juli op vakantie ging had ik al een klein griepje opgelopen. Op het eerst gezicht niets om je vreselijk druk over te maken, maar als je neus 24/7 op ontploffen staat, je ogen uit je oogkassen willen schieten en je oren het niet meer toestaan om mensen te verstaan, wordt de situatie iets minder rooskleurig.

Tegen de tijd dat de stand van zaken verslechterde, was ik echter al zo'n 700 km van huis weg en lag ik in m'n zwembroek aan de Normandische kust. De overweging werd gemaakt om toch maar een dokter op te gaan zoeken. Maarja, je staat wel in Frankrijk, dus even de klachten opratelen en één of andere pillencombinatie ontvangen is er niet bij. Op mirakuleuze wijze wist ik met handen, voeten en een schoolwoordje Frans (waar ook niets is, een paar jaar Frans op school laat je hoogstens dankjewel uit kunnen brengen) de man van mijn mankementen op de hoogte te brengen. Met een mooi papiertje op zak werd ik naar de 'Farmacie' gestuurd om daar een lading capsules af te halen. Geen fijne ervaring kan ik je vertellen..

Maargoed, intussen ben ik weer volledig opgeknapt en kan ik vanaf volgende week (ja nog een week vakantie ) weer genoeg nieuws, previews, reviews en specials beloven.