Afgelopen zaterdag was het zover, ik zou de Grand Theft Auto 3 ervaring ondergaan. En het was een mooie ervaring op de vroege zaterdagochtend. Het is alweer een tijd geleden dat ik met een grote grijns achter mijn scherm zat. Onder het genot van Flashback FM cruisend door de straten van Liberty City. De auto's, de stad, de feel en vooral de muziek zijn schitterend. Binnenkort zal onze eigen Erwin met zijn oordeel over deel 3 in de Grand Theft Auto serie komen, maar ik ben er helemaal weg van. Het was in ieder geval een zeer geslaagde ochtend

Verder is de E3 afgelopen, hoewel er nu en dan nog nieuwtjes en filmpjes opduiken. We zullen de komende maanden zeker bedolven worden onder de vele impressies en previews van alle persmuskieten die in Los Angeles waren.

Als laatste wil ik iedereen herinneren aan de Collector's Edition van Duke Nukem: Manhattan Project. Zo vaak komt het namelijk niet voor dat we in Europa een luxe versie van een spel krijgen met sleutelhanger, T-shirt en mooie doos . Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar daar zal Erik "The Duke" Karssen binnenkort meer over te vertellen.