Sommige mensen houden van een hamburger, maar krijgen oesters totaal niet door hun strot. Anderen eten liever een frietje, soms een broodje frikandel en maken het geheel af met een pikanto. Weer andere, en nu komen we in de raarste categorie, eten alles door elkaar en maken van wel heel differente gerechten hun aller, aller, áller lekkerste maaltijd. Onze ik-regel-alles-voor-je, officieel noemen ze het 'Editorial Coordinator', Wolf is zo'n persoon.

Want werkelijk waar, de gamesmaak van deze jongen is te vreemd voor woorden. Zoals je gezien hebt staat deze week Heroes of Might and Magic 5 centraal op Gamer.nl en sluiten we traditiegetrouw de week af met de review van het spel. In onze standaard featureweekperikelen wordt nog even doorgenomen wie de review maakt en wanneer deze verwacht mag worden. Tot mijn grote verbazing roept het hondachtige mens "Ik maak de review.". Huh?

Wolf, dat is die jongen die he-le-maal gek was van F.E.A.R. en artikelen die makkelijk in een A4'tje konden, het liefst over een geheel boek wilde verspreiden als het om F.E.A.R. ging. Tevens is de shooter-fan ook 100% verslaafd aan World of Warcraft en praat hij het liefst uren over de belevenissen van z'n virtuele ik'je, samen met z'n guild. Shooters,  MMORPG's en nu blijkbaar dus ook turn-based strategie. Snappen jullie het nog of ben ik de enige met redelijk beperkte favoriete genres?