Redactiepost

Dit kan je op Gamer.nl verwachten tijdens E3 2018

Je hoeft je in ieder geval niet te vervelen

Geschreven door Lucas May op
Het is geen verrassing dat de E3 zeer binnenkort van start gaat. Inmiddels hebben we al veel nieuws en geruchten gebracht over de megabeurs. Maar wat kan je precies van Gamer.nl verwachten tijdens deze plezierige, maar hectische periode?

Nieuws, streams, analyses en samenvattingen

Het allerbelangrijkste aspect van de E3 is natuurlijk de grote hoeveelheid nieuws die de vele ontwikkelaars en uitgevers te delen hebben. Tijdens de E3-periode doen we, zoals je van ons gewend bent, direct verslag van alle grote persconferenties (zelfs midden in de nacht). Hiernaast brengen we ook alle 'kleinere' aankondigingen die gedaan worden, dus je hoeft je de hele week geen moment te vervelen! Je kan de laatste ontwikkelingen volgen via onze frontpage, of via de speciale pagina Gamer.nl/E3 waar je de meest spraakmakende artikelen en een waslijst aan nieuws kan vinden.

Voor degenen die niet live meekijken naar de grote persconferenties, bundelen we de nieuwsberichten in samenvattingen. Zo kan je direct een overzicht krijgen van het heetste nieuws. Kijk van tevoren goed naar de tijden van de persconferenties, zodat je precies weet wanneer je kan genieten van het spektakel. Voor het gemak hebben we ook een wallpaper gemaakt met alle Nederlandse tijden voor desktop en smartphones. Alle streamberichten worden mooi op tijd geplaatst, zodat je zeker weet dat je goed zit om de presentaties te bekijken. We hebben laatst ons reactiesysteem verbeterd, dus klets er lekker op los in de comments!

E3 wallpaper

E3-previews en interviews

Uiteraard zijn we in Los Angeles aanwezig om zoveel mogelijk games op de beursvloer en in besloten ruimtes te bekijken. We hebben onze agenda's al helemaal volgepland met afspraken voor de grootste (vr-) titels, interessante indiegames en games die nog geheim zijn. Houd er rekening mee dat deze E3-previews meestal korter zijn dan onze volwaardige previews. Dit omdat we héél veel games te zien krijgen, waar we zoveel mogelijk van willen behandelen. Daarnaast hebben we niet altijd evenveel tijd in de speelsessies of krijgen we soms we ook enkel hands-off presentaties over de game.

Hiernaast hebben we ook een behoorlijk aantal interviews geboekt, dus verwacht ook allerlei gesprekken met ontwikkelaars over hun games en de industrie in het algemeen. Hoe deze interviews precies op de site verschijnen (tekst, audio of video), bepalen we per afspraak.

E3 2017

Community Awards

Naast dat we als redactie erg benieuwd zijn naar al het E3-nieuws, zijn we ook enorm benieuwd naar hoe jullie de show ervaren. Om een beeld te krijgen van jullie mening gaan we Community Awards houden, waarin jullie kunnen stemmen op de games die het meeste indruk hebben gemaakt. Dit doen we door eerst polls te plaatsen waarin men kan stemmen op de beste games per E3-presentatie (van Nintendo, Microsoft, Sony, etc.). Vervolgens peilen we ook jullie mening over de resterende games van andere uitgevers die wel aanwezig zijn bij de E3, maar niet in een persconferentie aan bod zijn gekomen. Bij deze poll hebben jullie ook de kans om zelf games te noemen. We eindigen met één grote poll waar jullie de beste game van E3 gaan kiezen. De winnende game (en bijbehorende ontwikkelaar/uitgever) kunnen we met een beetje geluk dan op de beurs zelf nog feliciteren met het heuglijke nieuws.

E3 2017

Achter de schermen en fotoseries

Wil je een kijkje achter de schermen van onze dagelijkse avonturen in L.A.? Dan kan je terecht bij ons Instagram-account! Hier maken we posts met foto's en video's van interessante, gave en bizarre bezienswaardigheden. Verder gaan we ook een enorme hoeveelheid aan Instagram Stories maken én kunnen we hopelijk een livestream doen vanaf de beursvloer. Via ons Twitter-kanaal zie je alles in je tijdlijn verschijnen en op Facebook kan je de highlights van al onze artikelen vinden. Overigens maken we een hele hoop foto's die we in series hier op de site gaan plaatsen gedurende de E3-week. Genoeg manieren om mee te kijken dus!

E3 2017

Mis je nog iets? Laat je horen!

We willen heel graag alle games behandelen die aanwezig zijn op de E3, maar dit is een onmogelijke taak. Daarom willen we je vragen om je verzoekjes in te sturen via dit online formulier. Wil je bijvoorbeeld graag iets weten over een bepaalde indiegame of wil je weten hoe die hot dogs nou smaken? Stuur dan je brandende vraag in. We gaan ons best doen om alle vragen op de een of andere manier te beantwoorden!

Hopelijk hebben jullie al net zo veel zin in de E3 als wij dat hebben. We kunnen in ieder geval niet wachten om de laatste ontwikkelingen binnen de game-industrie met jullie te delen op Gamer.nl. Veel plezier alvast!

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft-CEO: 'Nog maar één generatie consoles en dan streamen we alles' LeBron James op NBA 2K19 Anniversary Edition-cover
1

Reacties op: Dit kan je op Gamer.nl verwachten tijdens E3 2018

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Oxymorphone

    • 4 juni 2018 18:18
    Mogen jullie lekker overal in de rij gaan staan, hoef ik dat niet te doen. Haha, bedankt!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.