Het gaat hierbij bovendien elke keer om absolute toptitels, geen lullige afdankertjes. Nu al vormen zich de contouren van 2013 en worden de laatste plekken voor eind dit jaar goed ingekleurd. Als we zo kijken naar al die trips, dan hoeven we ons eigenlijk nauwelijks druk te maken over wanneer een nieuwe Xbox of PlayStation zijn opwachting gaat maken – er blijft genoeg te doen.

Al het gereis betekent dat de planning zich van de komende weken bijna automatisch vult met de ene interessante vooruitblik na de andere. Das makkelijk! Maar ook niet helemaal wat we willen. Daarom gaan we, tussen al het vliegtuigen door, ook lekker verder met het schrijven van eigen artikelen over dingen die wij zelf interessant vinden. Het is allemaal een work in progress en afhankelijk van externe factoren, dus ook hier laten we even open wat er op stapel staat.

Ook beginnen we ons een beetje af te vragen nu we de planning zo voor ons zien; wat kan de E3 nog voor verrassends in petto hebben? Iedereen lijkt zijn kruit nu al te verschieten. We zouden het even niet weten. Jullie?