Minder mooi is gelijk deze mededeling: de recensie van Diablo III zullen we niet hebben op dag van lancering. We wisten dat de game pas heel laat binnen zou komen en zowaar, de postbode was aardig genoeg de game vandaag te bezorgen. Helaas kunnen we net zoals jullie pas om middernacht beginnen met spelen. Dat is toch wat te weinig tijd om dezelfde dag nog de recensie te hebben. We gaan jullie wel proberen op de hoogte te houden middels wat korte updates, waarna we op een later tijdstip met een volledige recensie komen. 

Dit bracht vandaag de post

Dan is het bij Max Payne 3 een wat duidelijker verhaal. Terwijl je dit leest, is Ron op zijn toetsenbord aan het rammen om zijn beste recensie ooit te schrijven. Die komt er dus snel aan.

Hebben we dan nog iets te melden over deze week? Eigenlijk alleen dat de top van het klassement van de Top 100 rap een aantal kandidaten kwijtraakt, vorige week BioShock, nu weer Tomb Raider. Wat is de volgende? Voor de rest willen we het hier gewoon bij houden, we willen gewoon gaan spelen!