Vorige week begon het najaar - zowel officieel als via de recensies van de nieuwe releases waar we door overspoeld werden. Fifa 15 en Forza Horizon 2 bijvoorbeeld, maar ook de pc-versie van Dead Rising 3 en de topper Endless Legend. Zelf was ik vooral onder de indruk van het onderzoek dat redacteur Gillian heeft gedaan over hoe vrouwvriendelijk de Nederlandse game-industrie is. Als je even tijd hebt, moet je die zeker lezen! Het is een belangrijk onderwerp en onderdeel van een discussie die wat mij betreft absoluut op Gamer.nl thuishoort.

Minstens zo belangrijk is de games die in Nederland worden ontwikkeld. Afgelopen week was het Indigo-evenement in Utrecht, waar allerlei indiegames door (veelal) Nederlandse studenten werden getoond. Ik liep er zelf donderdagavond rond en was vooral onder de indruk van Voggel van RockItBit. Redactrice Mandy was ook aanwezig en geeft je deze week een sfeerverslag. Heb je het dit jaar gemist, zorg dat je er volgend jaar dan bij bent!

Verder nemen we een aantal games onder handen die te spelen zijn op een Android Smartwatch. Hoe bevalt dat? Het artikel wordt voorzien van filmpjes zodat je er een beter beeld van krijgt.

Het allerbelangrijkste blijven natuurlijk de games zelf en nu het najaar voor de deur staat, kijken we morgen naar alle belangrijke najaarstoppers in een handig overzicht. Natuurlijk behandelen we ook games afzonderlijk. Zo hebben we deze week (zoals gewoonlijk onder voorbehoud natuurlijk) recensies van Middle-Earth: Shadow of Mordor, Super Smash Bros. voor de 3DS, de Watch Dogs-dlc Bad Blood, de gekke Swery65-game D4 en meer. Genoeg te lezen weer, dus laat mij je vooral niet ophouden!

Voggel