Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Uncharted 4, Doom en Dark Souls 3

Dit valt er deze week op de website te lezen

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Nadat we afgelopen week de bèta van Doom hebben gespeeld (bekijk de livestream hier terug), hebben we later vandaag een uitgebreide preview van de shooter gebaseerd op diezelfde bèta. Had je toegang tot de bèta, dan heb je natuurlijk al zelf een mening kunnen vormen, maar genoeg fans zijn helaas buiten de boot gevallen. Hopelijk verzacht de preview de wonden een beetje.

Over hands-on previews gesproken: we kijken natuurlijk enorm uit naar 10 mei, wanneer Uncharted 4: A Thief's End in de winkels ligt. We mochten nog een keer spelen met Naughty Dog's nieuwste voordat hij volgende maand uitkomt. Vanmiddag om 16:00 uur verschijnt de preview, en volgende week plaatsen we ook een interview met de ontwikkelaar.

Virtual reality is zo'n beetje het magische woord dit jaar. De redacteuren van Gamer.nl zitten te wachten op de HTC Vive en Oculus Rift (verzendingen voor beide apparaten zijn helaas vertraagd), dus onze aankomende recensie van de prachtige ruimtegame Adr1ft is helaas niet gebaseerd op de vr-versie van de game. 

Een andere grote titel is Dark Souls 3. Redacteur Guan van Zoggel heeft al flink wat uren in het spel zitten - eerst in de Japanse versie en inmiddels ook de Europese. Hoewel het embargo vandaag af is gelopen, komt de game pas op 12 april uit, dus willen we nog een paar dagen extra pakken om een zo goed mogelijke recensie af te leveren. Ben je toch benieuwd wat de Gamer.nl-redactie van Dark Souls 3 vindt, luister dan naar de nieuwe Gamer.nl Podcast, waar voormalig Gamer-redacteur Marcel Vroegrijk uitweidt over zijn ervaringen in de game.

Afgelopen week op Gamer.nl

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony maakt PS4-controller voor gamer met hersenverlamming Overwatch introduceert heldin Widowmaker in animatiefilm
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Uncharted 4, Doom en Dark Souls 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.