Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Uncharted 4, Call of Duty en Battlefield 5

Wat valt er te lezen op Gamer.nl?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Het wordt een intense week. Terwijl het grootste gedeelte van Nederland donderdag (en deels ook vrijdag) vrij is, blijft de game-industrie niet stil. Het begint al met een livestream waarin Call of Duty: Infinite Warfare officieel wordt onthuld vanavond om 19:30 uur. We verwachten de officiële trailer en hopelijk ook meer informatie over de geruchten omtrent een remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare.

Vrijdagavond vanaf 22:00 uur wordt dit trucje nog eens herhaald, maar dan door Electronic Arts. Dan wordt namelijk de nieuwe Battlefield onthuld. We zijn benieuwd wat voor setting de game meekrijgt. Zouden de geruchten over de Eerste Wereldoorlog kloppen?

Naast al dat nieuws zijn we op de redactie ook massaal games aan het spelen om zo snel mogelijk met recensies te komen. Recensies van Ratchet & Clank en Alienation, de nieuwe game van Resogun-studio Housemarque, kun je sowieso verwachten. Daarnaast zijn we sinds dit weekend aan de slag gegaan met Uncharted 4: A Thief's End. Een uitgebreide review van dit langverwachten slotstuk vind je later deze week op Gamer.nl.

Genoeg te lezen deze week dus!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Volgende Stardew Valley-update belooft nieuwe features Eerste episode King's Quest gratis op Xbox One
1

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Uncharted 4, Call of Duty en Battlefield 5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • PlagueVeritas

    • 2 mei 2016 15:04
    Als ik vragen mag: waarom pas zó laat een recensie van Ratchet & Clank? De meeste mensen die de game wilden kopen hebben dat ondertussen al gedaan en hun recensie bij een andere website vandaan gehaald. Ik heb de game zelf ook gespeeld ('uitgespeeld' inmiddels) maar heb daarbij helaas geen recensie van mijn favoriete gamesite als leidraad kunnen gebruiken. Nu wist een ieder (en zijn oma) natuurlijk al dat deze game sowieso geen miskoop zou zijn, dus wat dat betreft is er geen man overboord… Maar ik was wel even benieuwd waarom de recensie van zo'n 'eenvoudig te recenseren' game zo lang op zich laat wachten?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.