De grootste release van de week is zonder twijfel The Order: 1886. Vanaf vrijdag ligt de PlayStation 4-exclusive in de winkels en Gamer.nl heeft voor die tijd de recensie online staan. Daarnaast hebben we ook een interview met de makers van de game. The Order: 1886 is wellicht een belangrijkere release dan je zou denken: de PlayStation 4 is een groot succes, dat valt niet te ontkennen, maar gamers wachten met smart op grote, exclusieve en vooral nieuwe games. The Order moet dat verlangen sussen, maar vooralsnog schieten de impressies alle kanten op. Later deze week kom je er achter of Sony de verwachtingen waar weet te maken.

Verder hebben we onder andere recensies van Grow Home, de Ubisoft-downloadgame die zomaar uit het niets aangekondigd en uitgegeven werd, en de uniek ogende actiegame Apotheon. Vandaag verschijnt ook weer de nieuwe aflevering van de Gamer.nl-podcast, waarin Joe, Ron en Erik weer praten over recente gebeurtenissen binnen de game-industrie. Verder hebben we een selectie gemaakt van de beste adveturegames ooit. Het adventuregenre is al een tijdje bezig aan een comeback, dus het leek ons een goed moment om stil te staan bij de beste games binnen het genre.

Daarnaast hebben we nog een vraag aan jullie. Naast de website is Gamer.nl ook te vinden op diverse social media kanalen. Om een beeld te krijgen van hoe onze kanalen presteren, zijn wij benieuwd naar op welke kanalen jij Gamer.nl volgt en wat je daar het liefst ziet. Zie je op Facebook graag de nieuwste trailers voorbijkomen? En op Twitter het laatste nieuws in 140 tekens? Of misschien iets compleet anders? Laat het ons weten in de comments! Volg jij Gamer.nl nog niet? We zijn te vinden op Facebook, TwitterGoogle+ en YouTube.