Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Reportages en recensies

Wat verschijnt er deze week op Gamer.nl?

Geschreven door Michel Musters op
In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

We hebben een aantal mooie recensies klaarliggen deze week. De eerste The Witcher 3: Wild Hunt-uitbreiding, Hearts of Stone bijvoorbeeld. De horrorgame Soma. Een Transformers-game van niemand minder dan PlatinumGames. The Beginner's Guide, een nieuwe titel van de maker van The Stanley Parable. En nog meer.

We proberen ook steeds vaker (video)reportages te plaatsen. Nadat we vorige week al een sfeerimpressie van Road to Blizzcon en een interview met Wargaming op een indrukwekkend evenement hebben geplaatst, komen van beide events deze week videoverslagen.

Tenslotte kun je ook weer wat previews verwachten. Ook wij zijn uitgebreid aan de slag gegaan met de Star Wars: Battlefront-bèta, en onze impressie volgt vanmiddag. We hebben een nieuwe versie van The Crew-uitbreiding Wild Run gespeeld en zijn op Road to Blizzcon aan de slag gegaan met de Blizzard-shooter Overwatch. Tot slot hebben we inmiddels ook Metal Gear Online uitgeprobeerd en vertellen we jullie of het de moeite waard is om de singleplayer van MGS5: The Phantom Pain neer te leggen om online te gaan.

Dan nog een paar andere dingen. We zijn inmiddels al pakweg een maand bezig met het plaatsen van nieuwsanalyses, waarin we wat dieper ingaan op onderwerpen die we anders misschien niet zo snel in nieuwtjes zouden uitlichten. Enkele recente voorbeelden zijn bijvoorbeeld premium games op mobiel en een niet zo goed doordachte marketingcampagne voor Call of Duty: Black Ops 3. We zijn gewoon van plan om hiermee door te gaan en zo de variatie aan onderwerpen op Gamer.nl uit te blijven breiden, maar we horen graag wat jij hier tot nu toe van vindt.

Tot slot wil ik nog even linken naar een redactiepost van eind vorige week, waarin ik meer informatie geef over advertenties op Gamer.nl, een manier om je ongenoegen over bepaalde advertenties naar ons te communiceren en het gevaar dat adblockers voor ons betekent. Hier werd heel positief en volwassen door jullie op gereageerd en daar waren wij dan ook zeer blij mee. Bedankt hiervoor!

Dit artikel delen:

Lees meer

The Dwarf Ranger in Warhammer: End Times - Vermintide Lego Marvel’s Avengers bevat verhaaldelen uit zes Marvel-films
2

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Reportages en recensies

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  geert1

  • 13 oktober 2015 16:06
  Zomaar een suggestie van mijn kant:

  Ik hoop nog altijd dat jullie iets meer aandacht besteden aan aankomende indie-games en crowdfunded games. Ik heb hier helaas weinig tot niets kunnen lezen over veelbelovende titels als Shadowrun: Hong Kong, Battletech, The Journey Down Chapter 3, Everspace, For The King en Battle Chasers: Nightwar. Volgens mij is er best wat interesse voor dergelijke titels. Nu hoeft natuurlijk niet iedere Kickstarter aan bod te komen, maar de projecten van bekendere ontwikkelaars, met bijzondere kenmerken, hoge productiewaarden of projecten die veel opbrengen lijken mij zeker goed materiaal voor op Gamer.nl. Het laat ook meer van de breedte zien van de game-industrie. Een korte tekst met video is genoeg en het zou ook kunnen in de vorm van een wekelijks of sporadisch verzamel-artikel met meerdere projecten.

  Doe ermee wat jullie willen :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 14 oktober 2015 11:26
  Thanks voor de tip :) We proberen zeker zoveel mogelijk indiegames mee te nemen, dat zie je wellicht aan de vele recensies van kleinere (Steam-)games. Het klopt dat er best nog wat meer aandacht voor interessante Kickstarter-projecten mag komen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.