Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Pokégek

Wat verschijnt er deze week op de leukste gamesite van Nederland?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Pokémon Go is waarom ik het fantastisch vind om verslag te doen van de game-industrie. Natuurlijk wisten we dat de mobiele game er aan zat te komen, maar dat het zo'n groot succes zou worden verrast zelfs de grootste Nintendo-fans. Dergelijke verrassingen maken het verslaan van de game-industrie zoveel interessanter.

Jaren noemen vele gamers Nintendo en verdoemenis in een zin, nu staat de aandeelprijs van het bedrijf torenhoog. Wereldwijd zijn mensen buiten rond aan het lopen, op zoek naar pokémon. De game is nog niet eens uit in Nederland en heel mijn Facebook-tijdlijn is al gevuld met mensen die het spel spelen. Inclusief mijn niet-gamende vrienden.

Na de tips die we vorige week plaatsten, hebben we later vandaag dan ook de recensie van Pokémon Go. Het is waarschijnlijk een game die net als de beestjes die gevangen moeten worden blijft evolueren en we zullen dan ook vaker terugkomen op Gamer.nl wanneer er belangrijke updates te zijn, maar de basis staat al en verdient een recensie.

Heb je nu helemaal niets met Pokémon Go, dan hebben we deze week nog genoeg andere toffe dingen op stapel staan, waaronder die andere Japanse game met monsters, Monster Hunter Generations. Ook bespreken we EVE: Valkyrie met de Oculus Rift en gaan we aan de slag met Zero Time Dilemma.

Nu het zomer is, starten we ook met diverse rubrieken. Nadat we vorige week de toplijstjes met de beste games op PlayStation 4, Xbox One en Wii U van een update hebben voorzien, bespreken we vanaf deze woensdag elke week de topgames van een oudere console. We zijn benieuwd of je het met onze keuzes eens gaat zijn. 

Aan het einde van het jaar kiezen we natuurlijk altijd de 25 beste games. Dat doen we sinds 2010, en daarom gaan we vanaf deze maandag elke week een oud lijstje erbij pakken om te zien of we het nog met onze keuzes eens zijn. 

Ook nieuw deze week: gedurende de zomer recenseren we zo nu en dan een game die we om wat voor reden dan ook hebben gemist rond release. We proberen alle belangrijke games te recenseren, maar er komt zoveel uit dat er soms wel eens iets tussendoor glipt. Zie het als een mea culpa van ons, een klein goedmakertje. Het is altijd beter om onze eigen fouten toe te geven en het te corrigeren, dan te doen alsof onze neus bloedt!

Dit artikel delen:

Lees meer

Fallout Shelter deze week naar pc Verleng batterijduur Pokémon Go door maps te downloaden
3

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Pokégek

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheDeeGee

  • 11 juli 2016 14:51
  Wanneer word het eindelijk eens mogelijk om je E-Mail te veranderen?

  Heb al eens een mailtje gestuurd maar nooit wat van gehoord.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 11 juli 2016 16:25
  @TheDeeGee Zou je misschien nog eens een e-mail kunnen sturen? Dan ga ik proberen het zo snel mogelijk op te lossen!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheDeeGee

  • 12 juli 2016 10:25
  @MichelMusters

  Heb gisteren een mailtje gestuurd naar redactie@gamer.nl

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.