Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Op naar de Dutch Comic Con

Dit verschijnt er deze week op de site

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Dit weekend is het zover. Ik heb het niet over Pasen, maar over de nieuwe editie van Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht. Zaterdag en zondag (26 en 27 maart) staan de zalen van het gebouw vlakbij Utrecht Centraal helemaal in het teken van comics, film en natuurlijk ook games.

Gamer.nl is er samen met zusteruitgaves InsideGamer en Power Unlimited natuurlijk ook. Er zijn competities met games als League of Legends, er is een heuse consolemuur waarin games van verschillende generaties gespeeld kunnen worden, er zijn arcadekasten, en cosplayers kunnen meedoen met wedstrijden en op de foto genomen worden door een professionele fotograaf, waardoor men kans maakt om in een boek genaamd Cosplay in Nederland te verschijnen. Verder is de enige echte Stefanie Joosten er, die de rol van Quiet in MGS 5: The Phantom Pain op zich nam.

Heb je dus ook zin om dit weekend een dag langs te komen en dit te ervaren, ga dan snel naar de website om kaarten te bestellen

Natuurlijk vergeten we Gamer.nl zelf niet naast al dat geregel voor events. We hebben een aantal grote recensies, waaronder Hyrule Warriors Legends, UFC 2 en Trackmania Turbo, en pakken uit met een stel toffe hands-on previews, zoals de nieuwe Ratchet & Clank en Total War: Warhammer. 

Minstens zo tof zijn een aantal achtergrondverhalen. Zo hebben we weer een nieuwe aflevering van 'Genremakers' waarin we ditmaal kijken hoe Nintendo het platformgenre groot heeft gemaakt, bekijken we de indiescene van Japan en behandelen we een aantal geannuleerde games waarvan we het nog steeds eeuwig zonde vinden dat ze nooit verschijnen.

Veel lees- en gameplezier dus en misschien tot dit weekend op de Dutch Comic Con!

Dit artikel delen:

Lees meer

Jackbox Party Pack 3 en Drawful 2 aangekondigd Miitomo behaalt een miljoen gebruikers in Japan
0

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Op naar de Dutch Comic Con

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.