Om maar met de deur in huis te vallen: vanmiddag een uitgebreide preview van The Elder Scrolls V: Skyrim. Zo uitgebreid, dat het niet in één artikel past: morgen volgt het tweede deel. Een titel waar we al zo lang naar uitkijken komt nu toch echt dichtbij. Ook blikken we vooruit naar games als Rayman: Origins en The Darkness II.

Dan de recensies. De uitschieter is Batman: Arkham City later deze week. Een vervolg op de grote verassing van 2009 en één van de beste superheldengames ooit. Football Manager 2012 en NBA 2K12 vervullen de wensen van de sportgamefans. En onder voorbehoud komen we ook met recensies van Red Orchestra 2 en de nieuwe expansie van Lord of the Rings Online.

Ook hebben we weer mooie prijsvragen, die helemaal in het thema van superhelden staan. Deze week kun je op Gamer.nl Spider-Man: Edge of Time en Batman: Arkham City winnen. Niet de minste games naar wij dachten. Aanvullend hebben we natuurlijk ook weer nieuwe columns: dinsdag laat Jelle van Es, hoofdredacteur van InsideGamer, van zich horen in Gamevisie, en donderdag hebben we een nieuwe column van Gamerecht. In het e-sports-artikel vandaag kijken we naar vrouwen in de e-sport, een minderheid die het niet altijd makkelijk heeft in een scene vol met mannen.

Kortom: genoeg te beleven op Gamer.nl deze week. Onze vingers staan al te popelen al dat moois te spelen en er over te schrijven, hopelijk hebben jullie net zo veel zin om het te lezen. En het plezier houdt niet op bij de website: ben je aangemeld op Gamer.nl en heb je bij je opties je er voor opgegeven, dan ontvang je deze of volgende week de nieuwe uitgave van Gamer Magazine!