Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: o.a. Quantum Break en Planet Coaster

Wat valt er deze week te lezen op Gamer.nl?

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Normaal gesproken plaatsen we 'Deze week op Gamer.nl' elke maandag, maar gisteren hebben we even genoten van een extra fijne dag. Wel zo fijn naar het hectische maar enorm toffe Dutch Comic Con-weekend! Iedereen die er was in Jaarbeurs Utrecht leek het er over eens te zijn: wat een goede sfeer, prachtige cosplayers en vermakelijk evenement. Was je er niet bij, dan niet getreurd: later deze week hebben we een reportage.

Dat we een dag later beginnen, wil niet zeggen dat dit een halfbakken week wordt. We hebben een flinke lading interessante content. Zo zijn we aan de slag gegaan met de vroege versie van Planet Coaster en we laten jullie deze week weten of dit een RollerCoaster Tycoon-beater kan worden. We hebben ook hands-on previews van Battleborn en Homefront: The Revolution.

De grootste recensie deze week is zonder twijfel Quantum Break. We spelen de game al geruime tijd en deze vrijdag mogen we ons definitieve oordeel geven. Een ander groot artikel is een interview met Sony Computer Entertainment Europe-chef Jim Ryan. We praatten met hem over PlayStation VR: de virtualrealitybril voor PlayStation 4 die in oktober lanceert. Hoe gaat Sony deze toch best hardcore technologie aan laten slaan bij het grote publiek?

Tot slot nog een belangrijke noot: we zijn de afgelopen weken strenger gaan optreden qua moderatie in de comments onder artikelen. We hebben een team van moderators waardoor we reacties veel beter in de gaten kunnen houden, en mensen die de regels (die je onderaan dit redactiestatuut kunt nalezen) niet naleven, krijgen waarschuwingen of soms zelfs een (tijdelijke) ban. Ga dus respectvol met elkaar om, dat komt de sfeer alleen maar ten goede en nodigt nieuwe bezoekers ook uit om lekker mee te discussiëren.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hideo Kojima wilde stemacteur David Hayter al eerder vervangen Volledige inhoud HTC Vive-box bekendgemaakt
3

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: o.a. Quantum Break en Planet Coaster

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  woutzorz

  • 29 maart 2016 11:49
  Blij dat er meer gemodereerd gaat worden bij de comments! Ik lees (en dus reageer) tegenwoordig niet meer door al het gezeur en de kinderachtige reacties

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  MichelMusters

  • 29 maart 2016 12:16
  @woutzorz Als het goed is moet dat de afgelopen weken al resultaat hebben gehad. Comments die niet door de beugel kunnen halen we weg, en mensen die de regels niet naleven waarschuwen we of bannen we (tijdelijk).

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  haastnooit

  • 29 maart 2016 13:08
  Helemaal voor die moderaties!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.