Dit weekend werd Gamer.nl opvallend vaak bezocht. De reden was natuurlijk de recensie van het langverwachte Destiny, misschien wel de belangrijkste release van het jaar. Daar is geen woord over gelogen, want de game staat op de eerste plek in de Gamer.nl Top 100. Wanneer je de recensie leest, komt je er achter dat Destiny wel degelijk een goede game is, maar de eerste plek in de Top 100 gaat volgende maand toch echt naar een andere game.

Mis vooral ook niet de andere sterke features van het afgelopen weekend, waaronder een interview met de maker van NBA 2K15, een blik op de Ultimate Team-modus van Fifa 15 en een preview van het uniek ogende Seasons After Fall.

Deze week beginnen we met een preview van Dungeons 2, dat wel eens dé Dungeon Keeper 3 kan worden waar we al tijden op wachten. Verder houden we onze adem: Microsoft zou vandaag wel eens aan kunnen kondigen dat het bedrijf Minecraft-ontwikkelaar Mojang overkoopt. Wanneer dat gebeurt, hebben we een feature klaarliggen die de indrukwekkende groei van dit fenomeen tot in detail beschrijft. 

Later deze week verschijnt het langverwachte Hyrule Warriors, waarin de knokfranchise Dynasty Warriors wordt gecombineerd met Nintendo's Zelda-serie. Typisch zo'n game voor expert Simon Zijlemans, en later deze week vertelt hij of dit dé nieuwe Wii U-game is die je moet halen. Ook hebben we onlangs naar de najaarsline-up van de Xbox One gekeken. Dat levert een aantal previews op: vorige week keken we al naar Forza Horizon 2 en deze week beschrijven we onze speelsessie met Halo: The Master Chief Collection. 

Verder kijken we naar Gearbox' unieke shooter Battleborn, recenseren we Double Fine's nieuwe game Hack'n'Slash, spelen we met treintjes in Train Fever en testen we hoe het uitpakt wanneer Team17 iets anders maakt dan Worms, namelijk Flockers. Genoeg content op stapel dus, hopelijk zit er iets voor je bij!