Gelukkig lijkt dat wel goed te komen, want het eerste half jaar is tegenwoordig bijna net zo spectaculair als het najaar voor gamers. Ga maar na: binnen nu en vijf maanden spelen we games als de bovengenoemde titels, Max Payne 3, The Darkness II, Mass Effect 3 en Prototype 2. Alles onder voorbehoud natuurlijk, want over releasedata kun je nooit zeker zijn in deze industrie.

Deze week kijken we bijvoorrbeeld naar Darksiders II van THQ. De eerste Darksiders viel bij veel gamers in de smaak, onder andere door de overduidelijke Zelda-invloeden die de game bezat en we reisden onlangs naar Rome om daar de game te checken. Verwacht een uitgebreide preview en videoreportage.

Verder zijn we ook door Electonic Arts en Capcom uitgenodigd om hun aankomende line-up te spelen. Verwacht deze en komende weken previes van games als Syndicate, Resident Evil: Operation Raccoon City, Street Fighter X Tekken, Kingdoms of Amalur: Reckoning en The Secret World.

We hebben natuurlijk nog veel meer content, waaronder een tweede blik op Star Trek Online en de competitieve waarde van League of Legends in de e-sport. Houd Gamer.nl dus dagelijks in de gaten en veel lees- en gameplezier!