Redactiepost

Deze week op Gamer.nl: Is het een hit, man?

Dit verschijnt er deze week op de site

Geschreven door Michel Musters op

In deze week op Gamer.nl neemt de hoofdredacteur van de website even de tijd om je te vertellen wat voor artikelen je deze week kunt verwachten. Ook worden er diverse andere gerelateerde zaken uit de doeken gedaan zodat je een beeld krijgt van hoe het er achter de schermen van één van de grootste gamesites van Nederland aan toe gaat.

Hij is bij sommigen van jullie misschien een beetje geruisloos voorbij geglipt, maar sinds eind vorige week kun je de eerste episode van Hitman downloaden. Dit 'intro pack' bevat een proloog en de eerste paar missies uit het avontuur, die zich in Parijs afspelen. De komende maanden zullen de andere missies verschijnen. Lees in dit recente artikel nog eens na hoe het precies werkt. 

Deze vorm van episodische distributie is helemaal niet zo uniek meer, maar wel voor de Hitman-reeks, en zeker omdat we er eerst van uit gingen dat het om een standaard volledige release ging. We gaan de recensie dan ook op een unieke manier aanpakken: deze week verschijnt de recensie online, gebaseerd op de eerste episode, inclusief cijfer. Na de release van elke episode updaten we de review met een extra stuk tekst over de nieuwe content, dat we een apart cijfer geven. Het hoofdcijfer wordt het gemiddelde van al die cijfers. Om twijfelaars over de game meer duidelijkheid te geven, hebben we deze week ook een livestream van de game.

Pokkén Tournament wordt eind deze week wel gewoon in zijn geheel uitgegeven (op de Wii U), en eerder deze week hebben we al een recensie. Ook van The Flame in the Flood en Truck Simulator overigens. Daarnaast komt later deze week de eerste echte smartphonegame van Nintendo, Miitomo, uit, en wij gingen alvast uitgebreid met de app aan de slag. 

Nog meer toffe content: na onze hands-off preview en het interview met ontwikkelaar Warhorse, mochten we hands-on met een vroege versie van het uiterst realistische Kingdom Come: Deliverance. Daar lees je deze week alles over. De release van Dark Souls 3 kruipt ook dichterbij en daarom beschrijven we het unieke verhaal van de franchise. We nemen een kijkje naar een aantal geannuleerde games die een gat in ons hart hebben achtergelaten en tot slot mochten we de eerste paar levels van de nieuwe Ratchet & Clank spelen. Genoeg lekkers op stapel dus, geniet ervan!

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkelaar Hotel Dusk kondigt detectivegame aan voor 3DS Mobiele titel Yo-Kai Watch: Wibble Wobble 24 maart beschikbaar
5

Reacties op: Deze week op Gamer.nl: Is het een hit, man?

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Grohe

  • 14 maart 2016 11:00
  Benieuwd naar Kingdom Come. Dat verhaal deels door artwork wordt verteld is een goede zet want de dialogen zelf zijn vooralsnog niet echt denderend. Maar de leefwereld is echt mooi gedaan. De nachten zijn ook echt donker maar je ziet steeds meer naarmate je langer in donker kijkt. Dat soort realisme mis ik vaak in andere games.

  Jammer dat je weinig van de ps4 versie hoort… Op m'n pc is het spel traag als stront en nog geen zin om van de zomer nieuwe pc stuff te kopen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 14 maart 2016 12:50
  Passende titel, heeft Michel zeker een heel weekend over nagedacht :D.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Apetjoek

  • 15 maart 2016 09:25
  @ShadowX Die titel staat ook al een week op eurogamer.net, dus veel denkwerk is er niet voor nodig geweest. :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  XtraLinkUK

  • 14 maart 2016 13:20
  Ik wacht op nieuws van No Man's Sky. Nieuwe gameplay of gedetailleerde systeem requirements.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 14 maart 2016 13:20
  @Michel Musters

  Misschien een domme vraag en ik weet dat het nog effe duurt. Maar nu filmfan alweer een tijdje dood is gaan jullie van GNL nu een (mini) review doen over de Warcraft en Assassin’s Creed film? Ik weet dat het een game site is maar zowel Warcraft en Assassin’s Creed zijn grote namen en worden beide aangewezen als de 2 films die video game verfilmingen wel eens op de kaart kunnen gaan zetten zoals de comic verfilmingen nu op de kaart staan.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.